Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola defy vagy milestone2?

Motorola defy vagy milestone2?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
2011. júl. 26. 14:22
 1/4 Maka1234 ***** válasza:
Nekem a milestone2 jobban tetszik sztem szebb kijelző , qwerty bill, és ami legfontossabb ho erősebb hardver azaz defy 800mHz -é val szemben a milestone 2-ben 1gHz - es van
2011. júl. 26. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:

De a Milestone 2 Texas Instruments OMAP3630-as (úristen rövidebb nem lehetett volna?) jobb vajon a Defy Cortex A8-asánál (na erre én nem tudok választ adni)? A CPU órajelét meg lehet húzni. De nem hiszem hogy annyival is.

Amúgy én is a Milestone 2-re szavazok. Hiába IP67-es szabványa van a Defy-nek.

2011. júl. 26. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó kérdés de attól függ, hogy fontos -e a strapabíróság, mert igaz, hogy a MileStone hardwerileg jobb, de a Defy -t nem az okostelefon kategóriába szánták, mert a maga kategóriájában verhetetlen az pedig a strapabíró kategória, am a Vodafonos reklám baromság, mert az nem cseppálló hanem rendesen vízálló. Ha valakit érdekel keressen róla videót a http://www.youtube.com oldalon.
2011. júl. 26. 15:35
 4/4 anonim válasza:

Első körben döntsd el mi a fontosabb: a gyorsabb gépelés, vagy a minimálisan nagyobb ellenállóság.

A kijezője ugyan az a milestone 1-2-nek meg a Defynek is, egy 3.7 colos TFT, gorilla glass felülettel védve. A defy könnyebb, por és vízálló (de azért ne dobd a kádba, pár hülyének beázott), illetve kisebb is mint a Milestone. A milestone-val könnyebb írni, a fizikai gombokat nehéz egy érintőfelülettel helyettesíteni. Cserébe nehezebb, de szerintem szintén elég masszív (nekem még az 1-es van, eddig 1 minimális karc van, pedig 1.5 éve nyúzom).

A processzora mind kettőnek TI Omap 3620-as, a Defy-é 800MHz-en jár, a Milestone2 1GHz. Húzva mind kettő 1.2GHz-t elviszi (Milestone 1 550 helyett 1GHz simán megy).

Mind a két telefon 2.2-es android-on fog maradni hivatalosan, a Motorola eléggé lightosan kezeli a frissítéseket. Talán a Milestone 2 kap 2.3-t, talán. A zárt bootloader miatt kevés a custom ROM, de lehet találni. Defy-re van 2.3-as ROM, Milestone2-nek nem néztem még utána.

Defy-ből peltykálják, hogy lesz egy Defy+ variáns, ami 2.3-as androiddal jön hivatalosan, illetve 1GHz-re emelik a CPU sebességét. Kérdéses, hogy érdemes-e várni rá.

A qwerty bill miatt én nem cserélném semmire se a Milestone-om, de ha fontos, hogy jobban bírja a telefon a strapát (túrázol pl. gyakran), akkor a Defy jobb vétel lehet, kolléga megelégedéssel nyúzza fél éve.

2011. júl. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!