Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó a Nokia C6-01-s...

Szerintetek jó a Nokia C6-01-s telefon?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert ilyen telefont vásárolnék ára megfelelő az a 60.000 Ft kártyafüggetlenül. Akinek van ilyen telefonja és ha elmondja a pozitív illetve negatív tulajdonságát azt megköszönném!
2011. júl. 25. 21:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
15%

Pozitív: ööö, ilyen nagyon nincs. De ha nagyon keresek, akkor az, hogy.. tudodmit, ink hagyjuk a pozitívat.

Negatív: Mert Nokia. (bővebben: symbian már halott, s szinte semmi újat nem tud adni.)

Ennyiből vegyél Samsung Galaxy Ace-t vagy Motorola Defy-t, megbánni sose fogod.

2011. júl. 25. 21:47
 2/36 Panda Péter ***** válasza:
60rugó? az felháborító. kész rablás. egy hulladék telefonért. vegyél defyt.
2011. júl. 25. 21:53
 3/36 A kérdező kommentje:
Csak nekem fontos a képminőség és a videó felbontása. Mert ha jól tudom akkor a C6-01 az egy 8megapixeles és HD videót is tud készíteni és Amoled a képernyője aminek szép a képe :) Ace és a Defy-nek 5-5 megapix a kamerája igaz nekik autofokuszos a kamerája C6-01 meg fix sajnos. Igaz hogy a Symbian elavult de én hozzá szoktam a Nokiához eddig szinte csak Nokiám volt és tetszettek.
2011. júl. 25. 21:59
 4/36 anonim ***** válasza:

Miért: jól össze van rakva, de más pozitívumot nem tudok...

Miért ne: symbian, Nokia, érintős

Ez talán elég kimerítő:

[link]

vigyázz, többoldalas!

Megmondom őszintén, a Defy 5 MP-s kamerájával hozza az elvárható szintet, míg a Nokia 8 MP-e - ahhoz képest, h 8 MP - a béka szebbik fele alatt van, egyértelműen a Defy a nyerő. Ha nem hiszed, itt van:

[link]

2011. júl. 25. 22:06
 5/36 anonim ***** válasza:
én részemről ha fontos a kamera akkor persze jó döntés, viszont akkor ott a c7, aminek ugyanez pontosan a hardvere, és mivel régebbi, olcsóbb is, csak máshogy néz ki. de viszont ha nem fontos, hogy új legyen, akkor 60ért 2-3 hónapos, garis telót is tudnál venni. nekem jelenleg xperia x10i-m van, és ugyanolyan a kamera, csak autófókuszos és mégis androidos, ősszel meg jön a 2.3as android rá, tehát én ezzel a telóval meg vagyok elégedve.
2011. júl. 25. 22:07
 6/36 anonim ***** válasza:

Inkább Ace vagy Defy!

Nokiát sose vegyél érintősbe !!!

Ace,Defy simán hozza a C6-01-es telefon kamera szintjét ugyanis ez autófókuszos! nagyot dob rajt!

És ha kezedbe veszed első androidos telefonod azt fogod mondani: úúristenn, hol van ez a symbian mellett ? eddig szenvedtem azzal a ratyisággal!

én szóltam!

2011. júl. 25. 22:13
 7/36 A kérdező kommentje:
2011. júl. 25. 22:18
 8/36 A kérdező kommentje:
Volt már Androidos telóm amúgy egy Xperia X10 mini
2011. júl. 25. 22:19
 9/36 anonim ***** válasza:

Még a mobilaréna szerint is "lejárt lemez" ez a telefon. Nincs benne semmi pozitív. Egy normális telefon is kijönne ebből az árból mint a Motorla Defy meg a Samsung Galaxy Ace.

Téged komolyan az érdekel hogy csak nokai mert nokiám volt és az megbízható? Lehet hogy megbízható de rablás egy ilyen telefon. Ha meg csak a multimédia fontos arra ott egy iPod Touch. Mellé meg veszel pár ezerért égy béna kis gombos telefont telefonálásra.

2011. júl. 25. 23:08
 10/36 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szebb de az ár/érték arányból a defy 10/10-ből a C6 meg 3/10-ből.
2011. júl. 25. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!