Szerintetek jó a Nokia C6-01-s telefon?

Pozitív: ööö, ilyen nagyon nincs. De ha nagyon keresek, akkor az, hogy.. tudodmit, ink hagyjuk a pozitívat.
Negatív: Mert Nokia. (bővebben: symbian már halott, s szinte semmi újat nem tud adni.)
Ennyiből vegyél Samsung Galaxy Ace-t vagy Motorola Defy-t, megbánni sose fogod.

Miért: jól össze van rakva, de más pozitívumot nem tudok...
Miért ne: symbian, Nokia, érintős
Ez talán elég kimerítő:
vigyázz, többoldalas!
Megmondom őszintén, a Defy 5 MP-s kamerájával hozza az elvárható szintet, míg a Nokia 8 MP-e - ahhoz képest, h 8 MP - a béka szebbik fele alatt van, egyértelműen a Defy a nyerő. Ha nem hiszed, itt van:

Inkább Ace vagy Defy!
Nokiát sose vegyél érintősbe !!!
Ace,Defy simán hozza a C6-01-es telefon kamera szintjét ugyanis ez autófókuszos! nagyot dob rajt!
És ha kezedbe veszed első androidos telefonod azt fogod mondani: úúristenn, hol van ez a symbian mellett ? eddig szenvedtem azzal a ratyisággal!
én szóltam!
defy: www.youtube.com/watch?v=-Q3MH6hBbUw&feature=related
C6-01: www.youtube.com/watch?v=Ra2gXoEc3u8
Szerintem a Nokia szebb :)

Még a mobilaréna szerint is "lejárt lemez" ez a telefon. Nincs benne semmi pozitív. Egy normális telefon is kijönne ebből az árból mint a Motorla Defy meg a Samsung Galaxy Ace.
Téged komolyan az érdekel hogy csak nokai mert nokiám volt és az megbízható? Lehet hogy megbízható de rablás egy ilyen telefon. Ha meg csak a multimédia fontos arra ott egy iPod Touch. Mellé meg veszel pár ezerért égy béna kis gombos telefont telefonálásra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!