Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy szupi telót keresek....

Egy szupi telót keresek. Milyent válasszak?

Figyelt kérdés

Sony Ericsson, Nokia vagy LG márkájú kellene, mondjuk szétcsúsztathatós, lapos de nem nagy! Jó minőségű kellene, extrákkal meg stb., de ne legyen túlságosan drága sem. Légyszi segítsetek.:) És küldhettek linket is. :) Nagyon köszi!!

Lány vagyok...:)

2009. ápr. 5. 14:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Sony Ericcson W 595 a Walkmenő!!!!!

Nekem ez van és imádom!

[link]

Itt mindent megtalálsz róla, amit tudni kell!

Szép is szétcsúsztatható is és kellően hangos is.

2009. ápr. 5. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak Sony Ericsson W910-es telója van, és szerintem nagyon szupi =)Néhány link ismertetéshez:

[link]

[link]

2009. ápr. 8. 21:54
 13/13 anonim válasza:
100%
Én a NOKIA 6650-et ajánlom, igaz az kagyló. Kinézetre no comment, tudásra is ok(symbian rendszer, beépített gps vevő). Egyedüli kivetnivaló a kamera, mert az csak 2MP-es. Használat szempontjából a legjobb teló amit én eddig használtam. Egy elég brutális 1500mAh-s akksi jár hozzá, amivel eléggé intenzív használat mellett is simán bír öt napot.
2009. ápr. 10. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!