Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I5801 Galaxy Apollo?

Samsung I5801 Galaxy Apollo?

Figyelt kérdés

Nézegettem a telefont nagyon jónak tűnik, nekem teljesen megfelel, csak egy-két dolgot nem találtam meg róla ami érdekelne. Középen van az a gombja, annak a 'kerete' is gomb, úgy értem az 4 gomb vagy csak egy dísz keret?

És a T-mobile miért nem forgalmazza?

MI A TI VÉLEMÉNYETEK RÓLA?

-------------------------

FŐBB JELLEMZŐK:

Belső memória: 512MB ROM, 256MB RAM

Memória bővíthetőség típusa: microSD, 32GB-ig bővíthető

Operációs rendszer: Android OS, v2.1 (Eclair), frissíthető v2.2-re

Processzor: Samsung S5P6422 667 MHz processor

Kamera: 3.15 MP, autofókusz, geo-tagging, arc- és mosolyfelismerés

Kamera felbontása: 2048x1536

Kijelző: TFT kapacitív érintőképernyő, 240x400 pixel, 3.2"

Színárnyalatok száma: 16M

Bluetooth: v3.0, A2DP

WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot (Android 2.2)

Java: Java MIDP emulátorral

MP3: MP3/WAV/eAAC+ zene- és MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 videólejátszás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: [link]

2011. júl. 25. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Az csak egy keret. 3 Gomb van elől, a home gomb (ez az a nagy) tőle balra a menü gomb, jobbra pedig a vissza gomb.

És a T-mobile miért nem forgalmazza?

Na ez egy olyan kérdés amit szerintem tőlük kéne megkérdezned. De szerintem azért, mert a galaxy 3 és a galaxy apollo között nem sok a különbség (szerintem semmi) és hivatalosan nem is forgalmazzák az apollot Magyarországon.

2011. júl. 25. 14:35
 2/2 A kérdező kommentje:
de már a galaxy 3-at se forgalmazza a t-mobile, és a két szélső gomb az érintő gomb?
2011. júl. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!