Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson X8 tulajdonosok?

Sony Ericson X8 tulajdonosok?

Figyelt kérdés
Az első okostelefonom és nem nagyon tudok vele mit kezdeni, pedig azt mondják sokmindent lehet... Kell rá valami program, hogy fussanak rajta az új játékok? Szerencsére feltöltőkártyás vagyok, mert az egyenlegem egy nap alatt leszívta most is, pedig a netre csak wifin keresztül mentem, és csak a marketből töltögettem ingyenes cuccokat.. Szóval akinek van és szereti vagy nem, tudna tanácsokat adni??
2011. júl. 24. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ZTE Blade nagyon kicsi a kijelzője az X8-nak nem nagyon kicsi de kicsi.
2011. júl. 24. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

A netet TILTSD LE, mert ha rosszul állítottad be ( vagy nem is állítottál semmit), akkor folyamatosan a netre kapcsolódik a telefonod.

Nem kell rá külön progi, hogy játékokat futtass, a marketből tudsz letölteni.

2011. júl. 24. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

A Marketből letöltesz egy játékot és PUFF már fut is amint rámész az ikonjára. Semmilyen egyéb program nem kell. 2 Fontos program kell neked: az Advanced Task Killer és az Anti-Virus Free.

Én kikapcsoltam az adatforgalmat mert ugyanebbe a csapdába ütköztem. Leszívta az egyenlegem.

Vegyél fel MSN-re és mindenben segítek akármikor.

2011. júl. 24. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

"Inkább ZTE Blade nagyon kicsi a kijelzője az X8-nak nem nagyon kicsi de kicsi."

Szerintem nem azt kérdezte, hogy milyen telefont vegyen...

2011. júl. 24. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

"2 Fontos program kell neked: az Advanced Task Killer"

Na ez aztán nagyon fontos program, ha nem jól használja többet árt vele mint használ...

2011. júl. 24. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért csak tud angolul meg cask el tudja olvasni a marketben letöltés előtt a használatát nem? :D
2011. júl. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!