Szerintetek lecseréljem az Acem?
Gondoltam hogy Kies. Azt még nem használtam de gondolkozok és majd írok.
Próbáltad uninstalálni a Kiest és utána újra telepíteni?
De ez nem csomó probléma. Ez nem is probléma. Motorola Defyt meg frissíteni se tudnád. Mellesleg meg tudod kérdezni azt is akitől vetted vagy amelyik szolgáltatótol vetted, meg a Samsungsoktól.
Mondd hogy Miskolcon laksz és tudok segíteni.
ezért akarod az Ace-t eladni ?? már bocs tényleg de nem vagy normális!
Bemész a szolgáltatódhoz vagy olyanhoz aki érti ezt és meg is van oldva a probléma!
én biztosan nem cserélném le egy Defy-re!
Jaj idefigyelj:
Amikor megvettem az Ace-t kiderült hogy hibás volt a memóriakártya amit adtak hozzá. Most kiderűlt más is: a kicserélt memóriakártya is meghibásodott. Ráadásul rosszabodott: Szoftverhibás: nem tud a marketről alkalmazásokat letölteni. Kedden visszük a szervízbe 2 hónapos a teló és 2 év garanciát kaptunk rá. Én ezek ellenére sem cserélném le. Ellenben az egyik ismerősömnek akinek a telefonja ugyancsak Galaxy Ace és az 4 hónapos még semmi baja sem volt és tökéletesen megvan elégedve vele ahogy én is a sajátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!