Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez miért van? Valaki segitsen.

Ez miért van? Valaki segitsen.

Figyelt kérdés
be van dugva a töltő a telefonomba és állandóan ezt írja ki hálózati töltő eltávolitva utánna meg csatlakoztatva..és így tovább folyamatosan valamikor egy 2 percre megáll és utánna megint...de ezt csak akkor van amikor használom vagyis a kezembe van...akinek van valami ötlete az ossza meg velem.) köszi.:)
2011. júl. 24. 19:30
 1/6 Maka1234 ***** válasza:
Szerintem a csatlakozoval vanbaj , tisztísd meg, de semiképp ne feszegess a töltő csatlakozojával mert lehet akkor jó lesz decsak rontasz vele.
2011. júl. 24. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:

okés megpróbálom..vagy lehet hogy a vezeték van megtörve..az is benne van nem?

és köszi a gyors választ..:)

2011. júl. 24. 19:35
 3/6 Maka1234 ***** válasza:
hát igen azis lehet mert ezért nemszabad nagyon összetekerni a vezetéket
2011. júl. 24. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:

kipucoltam de semmi... szerintem a vezeték van megtörve.:/

még az alkatrészekre van 1,5 év garancia bevinném szerinted megcsinálnák vagy kicserélnék nekem?:O:)

2011. júl. 24. 19:43
 5/6 Maka1234 ***** válasza:
hát ha telenoros vagy ésmég 1 hetes a készülék akkor kicserélik így sztem javítják az alkatrészeket is
2011. júl. 24. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
t mobájlos vagyok és már januárba meg volt a telefon..:)
2011. júl. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!