Kurion kérdése:
Samsung galaxy S, Xperia neo?
Figyelt kérdés
Az érdekelne melyiket lenne érdemes megvenni esetleg ás telefont 70-75k-s árkategóriában.2011. júl. 24. 15:25
1/16 Panda Péter 

válasza:

hardveresen szinte ugyanolyanok, a neo-n van HDMI kimenet, az SGS-nek viszont sokkal jobb DAC-ja van (sokkal jobb zenehallgatásra).
én a samsungot venném.
4/16 anonim 

válasza:

samu.
hiába egy éves modell még mindig nagyon jó telefon!
5/16 anonim válasza:
samsung galaxy egy sz@r, 10 telefonból 6 ot vittek vissza az üzletbe garanciás problémák miatt,ram hiba meg minden, xperia neo t vedd ha ezek közül kell választanom,de ha telefont akarsz iphone t vegyél vagy htc t
6/16 A kérdező kommentje:
személyes tapasztalattal rendelkezik valaki? Az SGS ismert és híres telefon a neo pedig 1 új dolog ezért is kételkedek hogy mit is vegyek. ez a zene lejátszós dolog kicsit távoli nekem 1 leírással vagy valamivel megtudnád nekem magyarázni? mert ha csak ennyiben térnek el akkor inkább neo mert a HDMI és a Fotó fény eléggé elragadó dolog és már igen hiányolom a telefonomról.(régen a k750-en nagyon sokat használtam és megszerettem)
2011. júl. 25. 18:36
7/16 anonim 

válasza:

17:59 Már csak tudja. Vegyél Apple-t, meg HTC-t a legdrágább márkákat végülis ha gazdag vagy.
8/16 A kérdező kommentje:
Ez a gazdag vagy elég nagy hülyeség mivel egész nyáron gyümölcsöt szedek hogy tudjak venni valami komoly készüléket és hát eddig úgy néz ki hogy lesz 70k-m és nem szeretnék rossz döntést hozni.
2011. júl. 25. 23:10
9/16 anonim válasza:
tegnap 21:48
hát ha én telefont vennék akkor én nem egy sz@rt vennék hanem egy komolyabb minőségűt :)
10/16 anonim 

válasza:

23:10 kérdező : ez irónikus volt hogy ne azt vegyél mert megfizethetetlen.. Hallod elöttem lévő te meg ne magyarázz hogy sz@r te már csak tudhatod a 10 éves fejeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!