H kell beallitani h a marketrol az sd kartyara toltson?
Hello!Az a gondom, h mind a telo memoriajara tolt,s ha meg van telve tobbet nem akar letolteni, kiirja h nincs eleg hely, mit csinaljak h alitsam att, h a memoria katyara toltson?
A telo samsung galaxy fit(1hetes), a kartya 8gb-s.
pls ertelmes valaszokat, elore koszonom:)
koszi a valaszokat.
Romaniaba van eleg, de nagyon megbantam h megvettem, mivel volt penzem egy Galaxy S-re is, csak nem akartam kiadni annyi,mivel na csak egy telo, de amennyivel dragabb annyival jobb.
Kedves elso valaszolo, azt irja h "no movable applications found from the stroge.
de megis teli van a telo memo?
mi a faxe?:S
"2.2-es van rajta tehát sehogy."
Miért a 2.2-vel nem lehet?
Beállítások - alkalmazások - az adott alkalmazás - áthelyezés nem megy?
A marketről alapból a memóriakártyára telepít a 2.2-es csak azért írtam. A no moveable apps pedig azt jelenti hogy: nem tudod áthelyelyezni. NA most megmondom normálisabban inkább:
Bizonyos appokat csak akkor tudod áthelyezni a telefonról a memóriakártyába ha rootolod a telefont. Így mülködik az App2SD.
A market nem telepít alapból a memóriakártyára, csak azokat ahol a fejlesztő beállítja azt, hogy prefer sd card.
A többi movable vagy internal only.
A movable-t neked kell telepítés után áthelyezni. Az internal only-t nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!