Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » H kell beallitani h a marketro...

H kell beallitani h a marketrol az sd kartyara toltson?

Figyelt kérdés

Hello!Az a gondom, h mind a telo memoriajara tolt,s ha meg van telve tobbet nem akar letolteni, kiirja h nincs eleg hely, mit csinaljak h alitsam att, h a memoria katyara toltson?

A telo samsung galaxy fit(1hetes), a kartya 8gb-s.

pls ertelmes valaszokat, elore koszonom:)

2011. júl. 24. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Na, te se olvastál el semmit az androidról. Ezt nem fogod tudni sehogy beállítani. De az a szerencséd, hogy 2.2-es android van rajta. Telepítés után át tudod helyezni a kártyára az alkalmazásokat. Ezt az alkalmazáskezelőből meg tudod tenni vagy letöltöd Marketről az app2sd nevű programot (ebből jó sok van, de mind ugyanazt tudja). Ez megkeresi, hogy mi az amit át tudsz tenni a kártyára és ha akarod át is teheted. Így azért mégiscsak könnyebb mint végigbogarászni a dolgokat.
2011. júl. 24. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2.2-es van rajta tehát sehogy. De honnan szereztél te Galaxy fitet?
2011. júl. 24. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat.

Romaniaba van eleg, de nagyon megbantam h megvettem, mivel volt penzem egy Galaxy S-re is, csak nem akartam kiadni annyi,mivel na csak egy telo, de amennyivel dragabb annyival jobb.

2011. júl. 24. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves elso valaszolo, azt irja h "no movable applications found from the stroge.

de megis teli van a telo memo?

mi a faxe?:S

2011. júl. 24. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

"2.2-es van rajta tehát sehogy."

Miért a 2.2-vel nem lehet?

Beállítások - alkalmazások - az adott alkalmazás - áthelyezés nem megy?

2011. júl. 24. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A marketről alapból a memóriakártyára telepít a 2.2-es csak azért írtam. A no moveable apps pedig azt jelenti hogy: nem tudod áthelyelyezni. NA most megmondom normálisabban inkább:

Bizonyos appokat csak akkor tudod áthelyezni a telefonról a memóriakártyába ha rootolod a telefont. Így mülködik az App2SD.

2011. júl. 24. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

A market nem telepít alapból a memóriakártyára, csak azokat ahol a fejlesztő beállítja azt, hogy prefer sd card.

A többi movable vagy internal only.

A movable-t neked kell telepítés után áthelyezni. Az internal only-t nem lehet.

2011. júl. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!