Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W810i fehér...

Sony Ericsson W810i fehér kejelző?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Sony Ericsson W810i mobilomat amikor bekapcsolom, a kijelző fehéren világít és nem jön be az, amikor választhatok a pin-kód beírása és a zenelejátszó között. Kikapcsolásnál pedig vagy nem reagál a gombra vagy ugyanúgy elkezdi a kikapcsoló zenét és kikapcsol, de végig fehéren világít a kijelző amíg kikapcsol. Töltőre rádugom akkor bekapcsol, de marad a fehér világítás, usb rákötésnél semmi reakció. Valakinek valami ötlet? A kijelzője halhatott meg?
2011. júl. 24. 13:01
 1/2 anonim válasza:
ehhez a telefonhoz van nekem egy csomo alktreszem uj kijelzö szalagkéábel stb.több okda lehet lehet az alaplap halt meg,lehet szalagkabel hibas,lehet kijelzö.mivel telefnokat szerelek,értek hozza ha gondolod irj nekem privit vagy valahol add meg az elérhetösegedet.és segitek megcsinalni ha kell oclson adok alaktreszt is.hali
2011. júl. 24. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Máshova is beírtam, ott kaptam más segítséget. Szétszedtem, megtisztítottam és jó lett, de azért köszönöm Neked is.
2011. júl. 24. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!