! Nekem olyan problémám lenne hogy lg gt540 be bekapcsólom a gps-t és bekapcsolom a navigációt és kiirja hogy váragozás a helyre de várok egy órát és még akkor se csatlakozik segitség nagyon?
Fogadom, szobában akarod csinálni, ott nem jár autó,a Te lakásodról nincs térkép, ott nem kell navigálni!!
Menj ki a szabadba 10 (max.3-4) percen belül "jönnek" a holdak, lehet indulni....,
1.
Akkor navigáció nélkül:
Gpstest vagy GpsStatus progit tedd fel, navi program nélkül is látod működik-e
2. Készülékbeállításoknál engedélyezve van a GPS vevő működése??
Én sem tudom, nekem is úgy kell megkeresni, nyomkodom addig, amíg meg nem találom... Most is vagy 5.re találtam meg...
Beállítások... Hely és biztonság.. GPS használata_pipa
Nem!!!
Idézek magamtól, feljebbről..
"Én sem tudom, nekem is úgy kell megkeresni, nyomkodom addig, amíg meg nem találom... Most is vagy 5.re találtam meg...
Beállítások... Hely és biztonság.. GPS használata_pipa"
Akkor mégegyszer!!
Én sem tudom, hogy kell a GPS vevőt a telefonon bekapcsolni, de MEGKERESEM!! Előzőleg is csak ÖTÖDIKRE találtam meg, mert NEM TUDOM hol van, de addig nyomkodom a készüléket (kérdezés helyett), amíg meg nem találom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!