Szám. Gépre miért nem lehet letölteni telós alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
És onnan átrakni telóra?2011. júl. 23. 15:19
2/10 anonim 

válasza:

Első vagyok, azért a válaszhoz nem ártana tudni, milyen op.rendszere van a telónak?
Android, Ios, Bada, Symbian?
3/10 A kérdező kommentje:
Android! Egyébként kicsit kezdő vagyok, és nem találtam még eddig ilyen oldalt :)
2011. júl. 23. 15:33
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát honnan tudok letölteni alkalmazásokat? És a letöltött progit a telón hova másoljam?
2011. júl. 23. 15:56
5/10 anonim 

válasza:

Se szeri, se száma a neten ilyen lehetőségeknek..
Googlee nem csak az én barátom, most hirtelen kerestem egy olyan oldalt, amit sose használtam, itt van:
Aztán felmásolod az SD kártyára, előtte tedd át USB módba, aztán persze vissza, filekezelővel ráböksz, települ, indítható...
6/10 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egyet,csak úgy példa képpen,de ahogy rámásolom a kártyára, a telón nem jelenik meg a fájlkezelőben maga a fájl!? (xy.apk nevű fájl) Akkor hova másoljam??
2011. júl. 23. 16:35
7/10 anonim 

válasza:

Mi a fenéért kell minden válaszomhoz visszakérdezni, miért kell nekem írni mindig többet???
SD kártyát kivéve tetted rá, vagy készüléken belül maradt?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem kérdeznék,ha amit írtál az összejött volna. Természetesen van benne kártya,arra másoltam fel a letöltött fájlt. Azonban a telefonba behelyezve a kártyát,a teló nem látja az alkalmazást!
2011. júl. 23. 16:53
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként is csak egyszer kérdeztem vissza,bocsánat...
2011. júl. 23. 16:54
10/10 anonim 

válasza:

Indítsd újra a készüléket, az USB mód a készülékre mutasson, ott kell annak lenni...
De miért kell a kártyát a készülékből kivenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!