Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X10 Mini 3G?

Sony Ericsson Xperia X10 Mini 3G?

Figyelt kérdés

Üdv!

Eddig minden telefonomnál a célom az volt, hogy smsezni és telefonálni lehessen vele.

Hogy tartsam a lépést a "divattal" hozzájutattam egy ilyen okostelefonhoz. Nézegettem fórumokat és láttam, hogy többen írják az adatforgalmat, lekell tiltani ha ép nincs szükség internetre stb...

De a paraszti eszemmel még nem jöttem rá arra, hogy miért van folyton működésbe a 3G?

Ok, letiltom az adatforgalmat. De akkor így még a 0.facebook.com -ot sem tudom használni, ha viszont aktiválom az adatforgalmat akkor mindíg működik a 3g.

Valaki lenne olyan kedves és egyszerűen elmagyarázná? :)

2011. júl. 23. 12:29
 1/2 anonim válasza:
nálam mindig le van tiltva az adatforgalom. bekapcsolásnűl ki is írja. de ha rácsatlakozok a wifi-vel a hálózatunkra, akkor rendesen működik a net.
2011. júl. 23. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Amikor van lehetőségem én is mindíg csatlakozok wifire, na de van olyan hely ahol nincs :(
2011. júl. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!