Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi a legjobb nem...

Yabumi kérdése:

Szerintetek mi a legjobb nem érintőképernyős telefon?

Figyelt kérdés
Mert szülinapom lesz és szeretnék valami irányzékot adni...
2011. júl. 22. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
mindenki mást mondana, valaki sony fogja ajánlani vagy nokiát, de é na BlackBerryt ajánlom :) szuper telók
2011. júl. 22. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a Sony ericcson Zylo-t ajánlom nem érintősbe. Nagyon szép, giroszkópos és sok játék van rá. A nem érintősekhez képest elég nagy a kijelzője és szép a felbontása is.
2011. júl. 22. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja és Blackberryt inkább ne vegyél ha csak nem üzletre kell. A RIM üzleti telefonokat gyárt, és ezek a Blackberryk.
2011. júl. 22. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Blackberry...
2011. júl. 22. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
BlackBerry, és az RIM már nem csak üzleti telefonokat gyárt.
2011. júl. 22. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem BlackBerry 8900-am van és ha üzleti ha nem, zenehallgatás, képkészítés, videókészítés, hívás, sms, netezés, videó/film nézés, zene/kép küldés/fogadás üzleti dolgok nélkül is tökéletesen működik :)...és ha épp 50 Cent-től az "in da club" című számot hallgatom, nem ugat be, hogy ez nem üzleti célra lett kitalálva nem játszom le, illetve ha vicces jelenetet akarok lefényképezni, akkor sem írja ki, hogy ez nem üzleti célokra készül.

és a kijelzője megér 2 imát is :) megdöbbentő, hogy a 65 ezer színű kijelző, hogy lealázza a sonyk 256 ezer színű kijelzőit :)

2011. júl. 22. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Nokia N8! Semmi kétség.
2011. júl. 22. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:

AZ IGEN XD.

Az N8-ot úgy a porba verni a Galaxy S2 hogy a telefon szégyelli magát. De most megleplek: AZ N8 ÉRINTŐS :O. Meglepett? Engem is.

Na a blackberryt is ajánlom csak azt mondom hogy az inkábbb üzleti telefon.

2011. júl. 22. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:19

Te h.lye vagy, semmi kétség.

2011. júl. 22. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson W580i. Jelenleg ez van és szerintem jó, de hamarosan Galaxy Ace-m lesz :)
2011. júl. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!