Sony Ericsson Xperia X8 adatforgalom, gps?
Figyelt kérdés
Üdv.
Lenne két kérdesem SE X8-al kapcsolatban.
Létezik olyan gps program hozzá, amihez egyáltalán nem kell internetre csatlakoznia és nem kerül semmibe? Copilot 8-at próbáltam, feltelepítettem, de indítás után ezt a hibát írja ki: "Invalid Library: A rendszer nem tudja betölteni a CoPilot kódját." Valami ötlet?
Másik...
Feltűnt hogy felül az állapot sávban a 3G-nél mindíg működésbe vannak a fel és le nyilak, van amikor egyik van amikor másik és van amikor együtt... aztán néha a 3G helyett egy H betű van és nyilak. Igazából nem vagyok tisztában vele, hogy ilyenkor mi történik, letiltottam az adatforgalmat.
Előre is köszönöm a "felvilágosítást" :)
2011. júl. 22. 14:24
1/3 anonim válasza:
hát nemigazán tudok segíteni andorid telefon azért andorid hogy netezz vele elég sok dologhoz kell net
2/3 anonim válasza:
SE fórum---
A telefonod topikjában mindenre kapsz választ.
3/3 anonim válasza:
A GPS program alatt mégis mit értesz? Mert ott van a gps status meg különböző iránytűs programok amik használják a gps-t de a netet nem. Akkor ott van még a geo tagg funkció (a fényképre rábiggyeszti a készítésének koordinátáit) amikor a gps szintén használva van, de a netet nem. És akkor ott vannak a navigációs programok is, amivel útvonalat tudsz tervezni illetve végig is navigál a program ezen az útvonalon. Ilyen pl. az igo (hivatalosan ugyan nincs androidra de egyébknt létezik rá és működik), Sygic, Sygic aura, NDrive, Motonav stb. amihez nem kell net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!