A térerővel az év világon semmi probléma nincsen, Amerikába is maximum azért mert egyes helyeken nem olyan jó az AT&T lefedettsége (ugyebár egy ideig csak ők árultak iPhone-t)
Mondjuk ugy hogy a többi gyártó még mindig a gombos vagy ceruzás telefonoknál tartott (lehet akkoriban csucsgépek) amikor az Apple már multitouch-os érintőkijelzőnél, és az iPhoneok azóta is csucsgépek, nem véletlenül mindig azt akarják lenyomni.
Perelgetés része az Apple stratégiájának. Amikor kiadták az első iPhone-t előtte benyujtottak nem kevés szabadalmat, gondolom arra az esetre ha ők is ugyjárnának mint a Nokia, ennek köszönhetően ha nagyon akarnák a szabadalmak alapján monopolizálhaznák amerikát
2011. júl. 22. 16:52
3/11 A kérdező kommentje:
Az milyen szabadalom, hogy nem tud mms-t küldeni, meg csak audiora használható a bluetooth?
Nem játékból adtak ki tokot, hogy ne fogd el a térerőt.
Az egyik szolgáltató bemutató termében a megjelenéskor kipróbáltam egy Iphone4-t. Megfogtam és huss a térerő elszállt! És ez nem az AT&T hálózata volt BP. belvárosa.
2011. júl. 22. 18:50
4/11 A kérdező kommentje:
Ja és ne perelgessen fejlesszen (persze prémium minőséget csinál így is). A többiek ezt csinálják, csak úgy szórakozásból nem perelgetnek!
2011. júl. 22. 18:51
5/11 anonim válasza:
MMS tök fölösleges dolog, mivel az iPhone-t normális ember nettel használja, inkább e-mailt küld.
2011. júl. 22. 20:22
6/11 anonim válasza:
Iphone nagyszar beperel mindenkit, énis röhögtem rajta hogy beperelte a samsungot hogy másolja "egyedülálló technikáját", (persze samsung komolyan vette, rögtön vissza is perelt) na de miután ez volt elterjedtek az androidos telefonok, és iphone 4re egészen véletlen kiadtak egy olyan firmwaret ahol van lehúzható értesítési sáv.esküszöm iphonenél nokia 3310 jobb.
2011. júl. 22. 21:13
7/11 bp1985 válasza:
Az mms valóban felesleges. Ezt aláírom. De az, hogy a bluetooth sem működik rajta jailbrake, meg mindenféle ibluenova nélkül, az vicc. Főleg amikor rácsatlakoztam a kocsiba lévő gyári bmw kihangosítóra, ledobálta hívás közbe. A htc-m nem csinál ilyet. Az folyamatosan megy, egyszer nem dobja le. Sőt a kártyámat is át tudom rakni 1 perc alatt a másik telefonomba.
2011. júl. 22. 21:14
8/11 A kérdező kommentje:
Az mms szerintem is felesleges, de egy 20000 ft-os telefon is tudja. Egyébként meg amerikai divat perelni, minden hülyeségért. Nem bírja elviselni az Apple, hogy a HTC vagy a Samsung túlnőtt az Ő technológiáján. Ennyi.
2011. júl. 23. 20:14
9/11 anonim válasza:
Figy miután a Samsung lekopizta a komplett iOS GUI-t az Apple is csinálhat olyan notifications részt ami lehuzos és mar akkor létezett jailbreakelt iPhoneokra amikor az első Androidos HTC (T-Mobil G1) megjelent. Az hogy jailbreakel mukodik ez meg az azzal semmi kivetni valo nincs, Androidosok is ROMmal való szorakozás utan szereznek meg sok mindent. Egyebkent ha nem tunt volna fel most mindenki perel mindenkit, es ezzel nem a gyártok fognak szivni hanem a Google mivel már a Microsoft és vagy 8 másik cég koveteli a jogdijjakat az Androidbol aminek az lesz a vége hogy az eladott Androidos telefonok utan ezek a cégek is kapnak pár dollart ami ugye a napi eladott 500000 keszülékbol nem keves, igy majd az Androidos telefonok se lesznek olcsobbak a jelenleginél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!