Iphone vagy Ipad?

Figyelt kérdés
Melyik a hasznosabb,jobb?
2011. júl. 21. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
ipad 2
2011. júl. 21. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Két külön kategória. Körte, vagy fű. Ipad, akkor, ha internetezel sokat utazol, prezentációkat, előadásokat tartasz, kell egy hordozható "könyv", de akkor iPad 32 WiFi 3G legyen, mert azzal netezni is tudsz rendesen. iPhone, ha villogni akarsz, meg...meeg...telefonálni. Az iPhone kb ennyire jó, 80% villogás, a többi meg telefonálás, játék, zene, videó, kép stb. Én ajánlom neked a Samsung Galaxy S2-t ha játszani, filmet nézni, fényképezni, internetezni akarsz. Olcsóbb mint az iPhone, és most nem csábítóbb 2db 1,2ghz-s proci mint 1 db 600mhz-s? Dehogynem. Te döntésed. Nekem volt iPhone és meg is untam mert csak villogni lehetett vele. iPadot meg csak próbáltam de az nagyon jó volt, csak nem tudtam volna tárolni
2011. júl. 21. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

előzővel 1-et értek!

SGS2-nél a böngésző kihasználja a két magot és ez meg is látszik!

mobilaréna tesztben : "Mindent összevetve egy rettentően gyors böngészővel van dolgunk, ennyire komoly netezési élményt még nem tapasztaltam mobiltelefonon."

2011. júl. 21. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 21. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:

maradjatok már a villogással...

SGS2-vel elöbb lehet villogni ... birkák....

2011. aug. 7. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
s2 ő semmit sem ér iphone mellet semmiért sem cserélném le az iphone 4 esemet s2 őre
2011. aug. 12. 16:37
 7/9 anonim válasza:
s2 nem viszi a második magot, csak egyet használ
2011. aug. 31. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
dehogynem viszi, az android benchmarkjai nem mutatják ki, de PC-s benchmark USB kábelen keresztül kimutatja hogy 2 magot használ...értsél már hozzá mielőtt beszélsz marhaságokat
2011. szept. 1. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

az előttem szólónak igaza volt körte vagy fű

tehát pontosan mire kell , prezentációt késziteni , kisfilmeket , ipad , egyébként tud mindent amit az iphone csak telefonálni nem tudsz vele , bár az ipad 2 vel már lehet face time -ni

2011. szept. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!