SOS! Meg akartam nézni vmit a telefonomon (LG GD510 POP) és nem működött a kijelzője. (mit tegyek? )
Figyelt kérdés
, tehát fel akartam oldani a billentyűzárat és nem tudt, nem érzékeltte, hogy hozzáértem.utána feloldottam a tetején lévő gombbal és akkor feloldott, de utána sem tudtam mit csinálni.megnyomtam a jobb aljján levő gombot,arra reagált(behozta a híváslistát, mint máskor is).Tönkrement a érintőpadja? Tudok vele vmit csinálni?
Holnap éjjel indulunk nyaralni 2 hétre, és holnap után(22.)lejár az egy év garancsia.
2011. júl. 20. 22:11
1/9 bp1985 válasza:
Akkor holnap napközbe vidd be a szervizbe. Ilyen egyszerű.
2/9 A kérdező kommentje:
Neten rendeltem, mobilx-től.
2011. júl. 20. 22:19
3/9 anonim válasza:
Egy szervizt sem érdekel, hol rendelted a készüléket. Nézesd meg, valszeg semmi baja sincs, csak elügyetlenkedtél valamit. Most meg ideges vagy miatta.
4/9 A kérdező kommentje:
Pécs van LG szervíz, vagy hova vihetem?
2011. júl. 20. 23:09
5/9 anonim válasza:
Látom, nagyon nyugtalan vagy. Ha uj a készüléked, akkor vedd szépen elő a használati utasítását, és olvasgasd. Biztosan benne van, az egyszerűbb hibák elhárítása. Egyébként nem muszály LG szervizbe vinned, hanem egy mobilboltba elsétálsz, és ott kérd meg az eladót, hogy nézze meg neked.
6/9 A kérdező kommentje:
írtam, holnapután lesz 1 éves=>nem új.De ha javíani kell, akkor azt LGmárkaszervízbe csinálják csak garanciába nem?
2011. júl. 20. 23:19
7/9 bp1985 válasza:
Milyen garancialevelet kaptál hozzá? Gyári-t, vagy mobilx-eset? Mert nem mindegy. Egy mibolx-es garilevéllel a márkaszervizből simán elzavarnak, mivel azok nem túl legálisan vannak függetlenítve, ill eladva. Ha gyári, akkor bármelyik lg szervizbe beviheted. 06-40-lg-lg-lg Az lg helyére a számokat üsd be.
8/9 A kérdező kommentje:
Gyári.
2011. júl. 20. 23:48
9/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de valami nem egyenes itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!