Ez így ingyenes? Kaptam a barátomtól egy Androidos telefont, ő úgy használta hogy előfizetéses volt.
Kérdező: előbb tegyél meg valamit - nézz utána valaminek!
Nem kell szégyenli azt, ha valamit nem tudsz, bár látom, hogy ez, neked nem okoz problémát, mivel feltetted a kérdést. Azért nem árt utánaolvasni ezeknek, mert olyan kérdéseid vannak, amikre rég megírták máshol a válaszokat.
Keress rá, szánj rá időt, meg is éri, mert olyan válaszokra is fellelsz, amit még meg szeretnél tudni. Bár nem értem, hogy minek írják a Gyakran Ismételt Kérdéseket, ha nem mindenki olvassa el, pedig abban rejlik a válasz.
Ha nincs időd pár szót beirni a keresőbe akkor menj a tudod hova... Bezzeg a kérdést van időd kiirni.
Ha beirtad volna az itteni vagy a Google keresőbe a p0fádba ugrik a válasz...
Igazuk van az előttem szólóknak, de én azért írok egy normális választ. :)
Szóval, a WiFi, az a vezeték nélkül internet. Teljesen ingyenes a használata, ettől fogva a net is ingyenes. Az MSN mit használ? Netet. Tehát az is ingyenes. Bármi, ami netet használ, és te WiFire csatlakozol, az ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!