Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S csak wifi-vel...

Samsung Galaxy S csak wifi-vel tudjak netezni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megcsinálni ezt? mert már így is levitt nekem vagy 3000ft-t. Légyszi gyors választ :S
2011. júl. 20. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. júl. 20. 15:04
 2/4 matefranyo válasza:
Nekem is ilyen telefonom van először is azt kell csinálni hogy kiköttetitek belőle az internetet(én két nap alatt 98ezer forintos számlát kaptam mert véletlen bekapcsoltam az időjárás jelentést) utána már csak wifi-vel lehet netezni!
2011. júl. 20. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
JaAaJ b.sszus, a menüben valahol ki lehet kapcsolni... Nem kell semmilyen kiköttetés meg ilyenek. Nem tudom pontosan hol kikapcsolni, melyik menüpont alatt, mert nincs androidos készülékem, de azt tudom, hogy sok zöldfülű jön ezzel a "hogy kell kikapcsolni, hogy ne a mobilnetet használja elsődlegesen a teló, mer' lemegy a pézem?" dologgal és mindig azt a választ kapják, hogy a menüben kapcsolja ki. (ki kell venni a pipát, vagy berakni tök8, k.rva könnyű pff-_-...) OTT A LINK...
2011. júl. 20. 17:47
 4/4 matefranyo válasza:
Ez hülyeség hallod az összes androidos telo olyan hogy csak a szolgáltató tudja kikötni belőle amúgy meg annyi betelefonálsz és ingyen kikötik
2011. júl. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!