Most mit csináljak a telefonom memóriakártyájával?
Volt egy Nokiám, benne egy 512es memóriakártyával, de anya kimosta a telefont és tönkrement. Vettünk egy Samsungot, beletettem a memókártyát és működött.
Egy ismerős tanácsára feltettem töltőre a már kiszáradt nokiát és csoda történt, elindult.
De amikor visszatettem a memóriakárytát azt írta, hogy formázzam le, emiatt nem nyiotta meg a memóriakártyát.
de ha USB-vel hozzácsatolom a géphez a telót, nem érzékeli a memókártyát.
A számítógépen se találok sehol se helyet a kártyának, se a kicsinek, se a nagynak.
Szerintetek mit csináljak?

Ha XP van a gépen, az nem fogadja be a formázatlan dolgokat. Van egy vinyóm -amit a vásárlást számítva egész a mai napig nem formáztam le:~| (teli van a 1,5 terra, aztán most bajos lenne a másolgatás/formázgatás)- és nem fogadja így formázatlanul egyetlen xp sem. A win7-es rendszereknél kiírja néha a gép, hogy formázzam, de az a lényeg, hogy beveszi. Pendriveval is volt ilyen. Namost> próbáld meg win7-es géppel leszedni a fájlokat, majd formázni (ha nincs otthon, akkor elszaladsz valahova és viszel magaddal egy pendrive-ot). Lehet, hogy fölismeri.
Egy kártyaolvasóval is elpróbálhatod, ha esetleg nem megy.
XP van a gépeden???

Értem. A mondanivalóm végét kicsit össze-vissza írtam le... Tehát egy win7-es rendszert futtató gépbe dugd be a telódat az usb-n keresztül, és másold át a fájlokat a gépre a memokártyáról. Ezután pedig formázd le a cuccot.
Ha egyáltalán nem ismeri föl a kártyát, akkor próbáld meg kártyaolvasóval. (mer' ugye ez úgy megy, hogy amikor bedugod a telót, akkor külön jelenik meg a memokártya és maga a belső memória --->tehát ha a win7-es gépen a kártya egyáltalán nem jelenik meg -kártyaolvasóval próbálva sem-, akkor a dolog veszett fejsze nyele...)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!