Szerintettek ha kijön érdemes lehet beruházni egy xperia mini prora?
nekem nagyon tetszik, és nem tünik rossznak szerintem. Bár elvileg az induló ára 72ezer lesz ami kicsit sok szerintem!
Jó kis teló, szerintem érdemes lesz kicsit várni a megvételével.
Én ennek az elődjét az xperia x10 mini pro-t vettem meg, tavaly decemberben 48ezer FT-ért.
Vicces, hogy pont hardverapron akadtam rá erre a hirdetésre, 1 hetes új telefon volt. A gazdája csak kihozta az üzletből, nem is használta. Akkoriban ez is olyan 65k körül mozgott, szóval jó üzlet volt.
Ezzel most nem dicsekedni szeretnék, hanem segíteni neked, hogy nézz körül az interneten. Tudom ajánlani a hardveraprot, a teszveszt és a vaterát, ezek megbízható oldalak. És hogy miért adja el valaki az új telefonját? Hát nem azért mert lopott, ennek is megvan a magyarázata, teljesen érthető volt amit már az illető mesélt. De ezt már nem tudom neked idézni, mivel elfelejtettem :)
Ja és még valami, ha nem találsz ilyen fantasztikus ajánlatra mint én (Tuti lesz néhány csak kérdés ki csap le rá majd előbb) akkor érdemes szerintem várnod. xperia x10 mini promnak is sokat esett az ára a megjelenése óta. Szerintem ennek is sokat fog. Olyan 4-5-6 hónappal megjelenés után érdemes csak megvenni az én véleményem szerint. Ha szerencséd van, 20k-t esni fog az ára közel fél év alatt
Amúgy egy remek telefon szerintem, megéri az árát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!