Miért hív fel magától másokat a telefonom?
Unatkozik.
Szegény :(
Én azért utána néznék, hogy akiket hív azoknak nem lg-jük van-e szintén... lehet, hogy valami titkos összeesküvés készülődik. :)
Najó, csak vicceltem, bocsi.
Egy fórumban ezt találtam:
"Javaslom ,hogy a "Gyorshívóból",vagy a "Névjegyzékből",minden alkalommal ,ha használtad,a "Vissza"gombbal,az alapképernyőig lépjél ki.Ne hagyd "Nyitva"egyiket sem!
Minden telefonálás után az alapképernyőig lépjél vissza!
Mielőtt eltennéd a telefont,tokba vagy táskába-netán zsebre(nem javasolt!)-győződjél meg,hogy a billentyűzár bekapcsolt e(a képernyő sötét),ha nem akkor a "Letevő"gombbal-jobb alsó gomb,telefonkagyló kikapcsoló jellel-zárd le Te,röviden nyomd meg a gombot!
Ha így is hívogat-SZERVIZ!!!"
Lehet ezen viccelődni, de nem az és nem kell a másikat hülyének nézni. Velem épp most történt, hogy kinn voltam a konyhában, és hallom hogy jelez a telefonom hogy üzenetem érkezett. Jött a kérdés, hogy: Véletlen hívás voltál?"
A közelében sem voltam a telefonomnak, gyerek nincs itthon, és le szoktam zárni a kijelzőt.
Beállítások-Adatvédelem-Jogosultságok Itt meg tudjátok nézni, hogy különböző
dolgokhoz, mint pl telefon, névjegyzék, kamera, névjegyek stb milyen alkalmazások férhetnek hozzá. Mindent olyan hozzáférést tiltsatok le, aminek nem szükséges hozzáférni bizonyos alkalmazásokhoz.
Nálam például a telefont csak a névjegyzék és az üzenetek alkalmazások kezelhetik. Sajnos léteznek olyan appok amik nem megfelelően működnek minden telefonon, vagy egy rendszer frissítés betesz nekik. Ettől még nem válnak szükség szerűen vírusossá.
A mi készülékünk is csinálja (Samsung A50)
Hivogatja a segélyhivót, idegen számokat. Van amikor látszik is a hívòlistában.
Egyébként most nagyon hülye helyre került a segélyhivó gombja
(Note 20 5G) nem lehet jobban elrejteni / Letiltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!