Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hív fel magától másokat...

Miért hív fel magától másokat a telefonom?

Figyelt kérdés
Egy lg kp502-es telefonom van és többször tapasztaltam, hogy csak lent van az asztalon(nem ér hozzá senki) és felhív valakit a névjegyzékből. Más emberek is mondták, akiknek ugyan ilyen telefonjuk van, hogy nekik is csinál néha ilyet. A T-mobilnál csináltak rajta egy szoftverfrissítést, de ugyanugy szar. Ez az lg-nek egy betegsége lehet?
2011. júl. 20. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen nincs. Legközelebb azzal jössz, hogy a telefon átalakult egy kis robottá? ( az klassz volna :D ) Szerintem lehet te hívtál valakit, csak csináltál utána dolgokat, pl fűnyírás, és kiesett a fejedből
2011. júl. 20. 08:17
 2/8 anonim válasza:

Unatkozik.

Szegény :(

Én azért utána néznék, hogy akiket hív azoknak nem lg-jük van-e szintén... lehet, hogy valami titkos összeesküvés készülődik. :)

Najó, csak vicceltem, bocsi.

Egy fórumban ezt találtam:

"Javaslom ,hogy a "Gyorshívóból",vagy a "Névjegyzékből",minden alkalommal ,ha használtad,a "Vissza"gombbal,az alapképernyőig lépjél ki.Ne hagyd "Nyitva"egyiket sem!

Minden telefonálás után az alapképernyőig lépjél vissza!

Mielőtt eltennéd a telefont,tokba vagy táskába-netán zsebre(nem javasolt!)-győződjél meg,hogy a billentyűzár bekapcsolt e(a képernyő sötét),ha nem akkor a "Letevő"gombbal-jobb alsó gomb,telefonkagyló kikapcsoló jellel-zárd le Te,röviden nyomd meg a gombot!

Ha így is hívogat-SZERVIZ!!!"

2011. júl. 20. 08:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindig vissza szoktam lépni az alapképernyőre és mindig lezárom a billentyűzárat. Voltam már vele szervízben de nem tudtak vele mit csinálni. De több embertő hallottam már ilyet, nem én találtam ki. Nem csak az én telóm szarakszik. Most akinek ilyen baja van az dobja ki mert nem tudják megjavítani?!
2011. júl. 20. 08:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek: testvéremnek is ilyen telefonja van, csak neki magától küld üres SMS-eket.
2011. júl. 20. 11:46
 5/8 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés, mert az én Voda Smart III-som is ezt csinálja. Én is kilépek mindenből, és le is zárom. Aztán egyszercsak hívnak mások, hogy 3-4szer felhívta őket a mobilom egymás után, és nem szólt bele senki.
2014. ápr. 10. 20:40
 6/8 anonim válasza:

Lehet ezen viccelődni, de nem az és nem kell a másikat hülyének nézni. Velem épp most történt, hogy kinn voltam a konyhában, és hallom hogy jelez a telefonom hogy üzenetem érkezett. Jött a kérdés, hogy: Véletlen hívás voltál?"

A közelében sem voltam a telefonomnak, gyerek nincs itthon, és le szoktam zárni a kijelzőt.

2018. máj. 22. 13:00
 7/8 Franky70 válasza:

Beállítások-Adatvédelem-Jogosultságok Itt meg tudjátok nézni, hogy különböző

dolgokhoz, mint pl telefon, névjegyzék, kamera, névjegyek stb milyen alkalmazások férhetnek hozzá. Mindent olyan hozzáférést tiltsatok le, aminek nem szükséges hozzáférni bizonyos alkalmazásokhoz.

Nálam például a telefont csak a névjegyzék és az üzenetek alkalmazások kezelhetik. Sajnos léteznek olyan appok amik nem megfelelően működnek minden telefonon, vagy egy rendszer frissítés betesz nekik. Ettől még nem válnak szükség szerűen vírusossá.

2021. júl. 2. 18:52
 8/8 anonim válasza:

A mi készülékünk is csinálja (Samsung A50)

Hivogatja a segélyhivót, idegen számokat. Van amikor látszik is a hívòlistában.

Egyébként most nagyon hülye helyre került a segélyhivó gombja

(Note 20 5G) nem lehet jobban elrejteni / Letiltani?

aug. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!