Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le kell meríteni a Samsung...

Le kell meríteni a Samsung galaxy ace akkumulátorát?

Figyelt kérdés

Ha veszek egy Samsung galxy Ace-t (1300 mAh-s lítium-ion akkumulátor), meg kell vele csinálni azt a trükköt, amit a régi telefonokkal kellett, hogy 3-szor teljesen lemeríteni?

Ha igen, írjátok le légyszi pontosan, hogy hogyan kell csinálni

köszi

2011. júl. 20. 00:24
 1/7 bp1985 ***** válasza:
Ezer éve nem kell. De ma volt egy ilyen kérdés, ott le lett írva...
2011. júl. 20. 00:27
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor kell vele valamit csinálni az első használat előtt, vagy csomagolás után egyből lehet használni, és ha lemerül, rendesen tölteni?
2011. júl. 20. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit csinálni vele.

Nem kell "kisütni". :)

2011. júl. 20. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Használati utasítás:

1.Megveszed.

2.Töltőre rakod. Kb egy-két óra alatt feltöltődik a kijelzőn mutatja az állapotát mikor kész, kihúzod.

3.Használod.

4.Nem muszáj megvárni míg teljesen lemerül. Ugrás a 2. pontra.

Ha ezt betartod, nem lesz gondod.

2011. júl. 20. 04:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A kézikönyvet nem dísznek rakták bele! BE, KI és újra BE kell kapcsolni a készüléket! Nem olyan nehéz elolvasni azt a 27 oldalt ám, legalább is én még életben vagyok!
2011. júl. 20. 04:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem be ki és újra bekapcsolás és lemérítés majd feltöltés NÉLKÜL is normálisan mülködött. Most is normálisan megy. De azért nem árt kipróbálni (nem a feltöltést)
2011. júl. 20. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából én sem csináltam meg, de ez volt a kérdés és ez volt a kézikönyvben!
2011. júl. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!