A Samsung Galaxy s2 hány év múlva fogy számítani elavultnak?
hát ez egy jó kérdés!
bennem mindig olyan érzések vannak amikor kijön egy új telefon hogy ez már olyan fejlett hogy nem tudnak ennél jobbat kiadni!
Szerintem ez a telefon jövő ilyenkor még tuttira nem fog elavultnak számítani!
de hogy azután mi lesz azt a fene tudja! azért nagyban befolyásolja az is hogy a gyártók milyen ütemben és mit fejlesztenek!
Én is kb jövő ilyenkorra" anticipálom az elavultságát.
(már azt az elavultságát, hogy a legeslegújabb játékok nem fognak tökéletesen futni rajta)
Egyébként szerintem még azidőtájt is lesz "kiskijelzősgombosnokiácskásantiGPUsmaradikonervatív" emberke. Szóval az elavult elég szubjektív jelentéstartalommal bír a mobilhasználók körében.
b.zd mit írtam:D Jó lesz ez még másfél év múlva is.
(srry, nem gondoltam át a kérdést)
Ettől függetlenül a válasz második része még igaz.
Haha, ezen nagyot nevettem:D:D:D:D Köszönöm:) A 2.3-mas Gingerbread sem használja ki a két mag adta lehetőségeket. A 2.4-es ice cream sandwich elviekben már ki fogja használni - a két magot! Az esetleges 4 magot sem hűteni nem tudják még a jövő évben, sem árammal etetni, illetve normális oprendszert sem tudnak rá rakni (olyan lenne a négymagos telóban a 2.4, mintha az ML 320 CDI-t az 1983-mas MK1 Suzuki Swift 1.3 literes DOHC motorja hajtaná) ... Tök felesleges lenne az egész, hisz még a kétmagos telókra se nagyon vannak olyan alkalmazások, amik igazán rájuk lennének optimalizálva.
+ javaslom olvasásra a cikket:
(érdemes megnézni a dátumot + a kommenteket is)
Ettől függetlenül én is szeretnék négymagos telót tartani a kezemben; de hát esélytelen a dolog. Azért ilyen exponenciálisan nem nő a technológia fejlődése.
soha nem fog elavulni ez az okostelefon...
miért? ez a világ legjobb telefonja...sokan meg fogják bánni hogy váltanak egy ilyen csúcskészülékről egy jobbra...hülyeség...ez a csúcsok csúcsa...
Am valoszínűleg a következő 2-3 SGS után már az lesz.
Az iOS simán kezelte a 2 magot is gond nélkül az Applenek ez nem akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!