Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek felér vagy jobb...

Szerintetek felér vagy jobb bármelyik xperia telefon egy galaxy s-el?

Figyelt kérdés
Mert iskolai kiránduláson vagyok és a sok sonys isteníti a sonykat,hogy a samsungok milyen szarok de szerintem az sgs-em sokkal jobb egy x8-nál
2011. júl. 19. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A begyöpösödött andorid -ost sem. Sok Pistike.
2011. júl. 20. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Na maajd az ájfón 5, na majd a szifon 5... Nem is tudtok róla semmilyen specifikációt. (csak annyit (ezeket is csak pletykákból), hogy szélesebb lesz a kijelző, vékonyabb sim kártya lesz benne, kétmagos lesz, kicsit hajlított képernyő, vaku távolabb lesz a kamerától...) Szerintem ostobaság lenne olyan telefonról vizionálgatni -helyesbítek: hallucinálgatni- amiről még semmit sem tudsz.
2011. júl. 21. 03:52
 13/15 anonim ***** válasza:

22:03:

LOL, egyébként elég érdekes egy Apple-fan szájából "hallani" a -koverzációjában nyilvánvalóan degradáló szándékkal alkalmazott, Androidot használók felé intézett- "sok PISTIKE" mennyiségjelzős szószerkezetet.

2011. júl. 21. 04:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Mért érdekes??

Egy android-ot használó előbb vált át iPhone-ra mint egy iPhone user andoridra -.-" Majd ha lesz iPhone-otok utána mondjátok ,hogy rosszabb az andoridnál...

2011. júl. 21. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsó:

Már nem azért, de az iPhone az egy telefon, az Android meg egy operációs rendszer. Úgyhogy az egész 3 mondatos "válaszodnak" semmi értelme nincs...

Egyébként volt már a kezemben hármas iTouch meg négyes ájfón is (huzamosabb ideig tesztelgettem). És nem vagyok elragadtatva. Nem értem mire ez a nagy hype... Az apple készülékei szerintem egyértelműen a 30 éves korosztálynak és az a fölöttieknek való. A fiataloknak az kell, hogy jól testre szabhassák a kezelőfelületeket, hatalmas legyen a lehetőségek köre, ne legyenek bezárva stbstb. Többen szeretik a kézi váltós kocsikat, mert élvehetőbb...

2011. júl. 22. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!