Milyen telefont ajánlanátok?
Én egy telefononkhoz minimálisan nem értő 15 éves lány vagyok. Most akarok új telefont venni, és nem szeretném elkapkodni, mert több évre venném meg. Lennének feltételeim is:
1.Legyen érítőképernyős
2.Qwerty billenytyűs legyen
3.Legyen rajta WI-FI(ha jól tudom azzal lehet internetre kapcsolódni itthon)
4.A kamerája jó minőségű legyen
5.Legyen kártyafüggetlen
6.60000 Ft-ig(új)
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy mi az android? Tényleg nem értek a telefonokhoz, 3 évig egy telefonom volt( a Samsung J700-a), tehát nem egy ,,okos,, telefon volt, most viszont tényleg be szeretnék ruházni egyre.
Előre is köszi!!!(és ha lehet, akkor linket is meg tapasztalatot is írjatok, de nem muszáj )

ZTE Blade. Az árához képest nagyon jó telefon. Qwerty ugyan nincs benne, de ha oldalra döntöd a telefont, akkor virtuális Qwerty van. Én csak jót tudok mondani erről a telefonról.
Most biztos fogják egy páran írni hogy "de szar kínai mobil", de ezeket a válaszolókat csak megnyugtatni tudom: mit gondoltok, a Samsungot hol gyártyák?

Itt van egy-két tippp:Nokia C6,HTC Desire Z,Motorola Milestone,Sony Ericsson Vivaz Pro,Samsung Wave 2 Pro,Samsung Omnia Pro
amúgy az árukereső.hu-n jól szét tudsz nézni amúgy ez ügyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!