Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Én egy telefononkhoz minimálisan nem értő 15 éves lány vagyok. Most akarok új telefont venni, és nem szeretném elkapkodni, mert több évre venném meg. Lennének feltételeim is:

1.Legyen érítőképernyős

2.Qwerty billenytyűs legyen

3.Legyen rajta WI-FI(ha jól tudom azzal lehet internetre kapcsolódni itthon)

4.A kamerája jó minőségű legyen

5.Legyen kártyafüggetlen

6.60000 Ft-ig(új)

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy mi az android? Tényleg nem értek a telefonokhoz, 3 évig egy telefonom volt( a Samsung J700-a), tehát nem egy ,,okos,, telefon volt, most viszont tényleg be szeretnék ruházni egyre.

Előre is köszi!!!(és ha lehet, akkor linket is meg tapasztalatot is írjatok, de nem muszáj )

2011. júl. 19. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
wifi-vel csak akkor tudsz otthon netezni ha van otthon wifitek, Az android a google operációs rendszere telefonokra, Függetleníteni pedig bárhol tudod ha nem lenne az. muszáj Qwerty-isnek lennie?
2011. júl. 19. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Igen, jó lenne, ha qwerty-s lenne a telefon, de ha nem az, az sem baj :D
2011. júl. 19. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-t tudom ajánlani Qwertysbe van még pár nokia de azokat a simbyan miatt nem ajánlom, simába pedig Motorola Defy, HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 19. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Az x mini pro azért nem tetszik,mert túl kicsinek találom a kijelzőnek. Szerintem elrontanám vele a szememet :D
2011. júl. 19. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

ZTE Blade. Az árához képest nagyon jó telefon. Qwerty ugyan nincs benne, de ha oldalra döntöd a telefont, akkor virtuális Qwerty van. Én csak jót tudok mondani erről a telefonról.

Most biztos fogják egy páran írni hogy "de szar kínai mobil", de ezeket a válaszolókat csak megnyugtatni tudom: mit gondoltok, a Samsungot hol gyártyák?

2011. júl. 21. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy-két tippp:Nokia C6,HTC Desire Z,Motorola Milestone,Sony Ericsson Vivaz Pro,Samsung Wave 2 Pro,Samsung Omnia Pro

amúgy az árukereső.hu-n jól szét tudsz nézni amúgy ez ügyben

2011. júl. 21. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! Utolsó amiket te linkeltél nagyon tetszenek, mindegyiknek utána néztem és az összes megfelelne. Te melyiket ajánlanád? Árak alapján mit tudsz mondani? Melyik tartósabb? Légyszi segíts vagy bárki más, aki tud nekem tanáécsot adni! :D
2011. júl. 22. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!