HTC Wildfire S vs. Samsung Galaxy Ace (vásárlás előtti tanács? )
Üdvözletem.
Bár indítottak ilyen topicot, de pár dologra nem derült fény, és elég régiek a válaszok a többi topicban. A külsőt teljesen félretéve érdekelne ki mit gondol. Vásárlás előtt állok, de eldönteni nehéz. A HTC ingyenes nyomon követés egy dolog. Azt halottam, hogy a Galaxy Ace szeret fagyni, programok futtatásakor, de néha még telefonálás közben is. A HTC programfuttatási hibákról, még senki sem számolt be. A processzor miatt vacillálok, mivel a Galaxyban erősebb, és fontos lenne, hogy minden zökkenőmentesen fusson rajta. A HTC külföldi oldalakon leírásokat, és teszteket láttam, hogy stabilan 698MHZ -ra fel lehet húzni a procit, de 798-on is stabilan megy, bár akkor jobban eszi az akksit, és fel is melegedhet, viszont ezekkel az intelligens programokkal beállítható, hogy ha 40fok felé emelkedne a celsius, akkor csökkentse a sebességet, de mások szerint a stabil 698MHZ bőven elég mindenre, nem is beszélve arról, hogy beszámolók szerint "sebességkülönbség" nincs a két telefon között ami érezhető, kivéve hogy a Galaxy Ace -nál az átalakított menü miatt , meg a fagyások miatt elégedetlenek (a burkolatról nem is beszélve). Érdekelne Galaxy Ace, és Wildfire S tulajdonosok, hogy mit tapasztaltak működés közben, játékok, programok, térképek, és zene futtatásakor. Használhatóság és megbízható "erős" hardver tekintetében ki mit ajánl? Kérnék mindenkit, hogy ne csak egy nevet írjon, hanem indokolja meg a válaszát. Előre is nagyon szépen köszönöm..
Most láttam egy Gameplay test videót, amit ACE-n futattak. Quake és RIO-t futattak. A robbanási efekteknél mindíg be-beszaggatott kicsit, a RIO alatt ahogy láttam amikor sok madár volt, akkor ott is beszaggatott... Próbálta már valaki? Valóban nem nagyon bírja az ilyeneket?
A Sense meg egy dolog, nem az a legfontosabb...
Vita eldöntve! HTC Wildfire S!
Jó összszerelési minőség, nem fagy le! (Asszony ilyet használ). Megéri az árát.
Most mondják hogy az Ace jobban viszi a CPU órajele miatt erre jön a Kovács és azt mondja amit már mindenki elmondott.
Nincs eldöntve a vita. Ace a jobb. Azt vedd. Nem bánod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!