Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonrol ingyen facebook?...

Telefonrol ingyen facebook? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Az erdekelne hogy lehet ingyen facebookozom telefonrol? 30-as, t- mobilos vagyok. Nokia 5800-as keszulekkel. Valaki le tudna irni pontrol pontra mit kell tennem a cel elerese erdekeben? Hogy kell megnyitni,mit milyen cimmel hogy MINDENKEPP ingyenes legyen?

A lenyeg h olyan helyrol szeretnek fellepni ahol a kornyeken wifi sincs es uzenetekben beszelgetni a baratommal:)koszonom elore is!

2011. júl. 18. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A 0.facebook.com címen érhető el az ingyenes változat.
2011. júl. 18. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
vegyél wlan-os telefont akkor ingyen van
2011. júl. 19. 00:15
 3/3 anonim ***** válasza:

00:15:D

0.facebook.com Nem vagyok fönnt, de úgy tudom, hogy az adatlapodon -számítógépen- be kell írni a telszámodat, amiről ingyen akarsz fészbukozni. Van valami ilyesmi... vagy nem tom... tök8 0.facebook.com

2011. júl. 19. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!