Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha letiltották a telefonomat,...

Ha letiltották a telefonomat, attól még a wifi működik?

Figyelt kérdés

nem fizettem ki a számlákat, sem a telefon részleteit, így letiltották a telefont a hálózatról, még másik sim kártyával sem működik. a kérdésem az éenne, hogy a wifi így is működik rajta, vagy azt is kilőtték valahogy?

samsung galaxy 3 / t-mobile

2011. júl. 18. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a wifi működik, a szolgáltató nem befolyásolja... de miért nem próbálod ki??
2011. júl. 18. 17:10
 2/13 A kérdező kommentje:
kipróbálom ma este, csak már nem bírtam addig várni :D a szomszéd wifijét látja a telefon, csak ugye a jelszót nem tudom, és így nem próbáltam ki hogy csatlakozik-e.. egyedül attól félek hogy ugye mivel az egész telefon a google-n kersztül megy, ezért letiltják a google címemet, és így nem lesz jó a net wifin se
2011. júl. 18. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:

A Google kiröhögi a T-mobilt ha le akarja tiltani :D

Egyébként ha wifin netezel, ott nem is látszik a google accountod. Kivéve, ha olyan helyen jársz (pl Market). Sőt, a telefon IMEI-száma (egyedi mobilazonosító) sem kerül ki a netre.

2011. júl. 18. 17:23
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

tehát akkor a böngészővel bárhova feltudok menni, meg a facebook alkalmazás is működik rendesen?

2011. júl. 18. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nem fizetted ki a számlákat és a wifi miatt aggódsz?Remélem felfogtad hogy bármikor kopogtathat a végrehajtó hogy vigyen ezt azt a lakásodból.
2011. júl. 18. 17:28
 6/13 A kérdező kommentje:
jöjjön. majd elmegy...:)
2011. júl. 18. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Jöjjön,ha nem tud vinni semmit vonják a fizetésből,ha nincs fizetés árverezik a lakást,és így tovább.Persze te nyugodtan

írogass nevetős hangulatjeleket.

2011. júl. 18. 17:40
 8/13 A kérdező kommentje:
és ha lakás sincs?:D nem pénzügyi tanácsokat kértem amúgy :)
2011. júl. 18. 17:51
 9/13 anonim válasza:
A Wifi (ha tudod a jelszót vagy nyílt hálózat) SIM kártya nélkül is működik, a Google azonosítónak pedig köze nincs a szolgáltatónak. Tehát a válasz: igen.
2011. júl. 18. 18:29
 10/13 anonim ***** válasza:
44%

"a szomszéd wifijét"

Egyenes következtetés hogy van lakásod.

"vonják a fizetésből"

Vagy ha lesz,vonni fogják.Egyébként csak szerintem bűzlik a kérdés igazságtartalmi része? Véletlenül nem loptad azt a telefont?

2011. júl. 18. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!