Nokia N8 narancssárga?
Nokia-t 2011-ben?
Inkább vennék iPhone-t, hogy utáljanak amiért divatb.zi vagyok, mint egy fos Nokia-t
Utolsó válaszoló:
sok embernek nem feltétlenül kell az a sok extra amit egy smartphone magával hoz, pl nekem internet egyáltalán nem kell, csak facebook függő lennék, a telót a Gps és a kamera miatt veszem meg!
18:23
Azt hittem egy oprendszernél már 10 éve is szempont volt, hogy ne akadozzon csak úgy random és ne fagyjon le ha épp olyan kedve van.
És a symbian ilyen. Nem elég, hogy ronda, de a fentiek is igazak rá. Android szép is meg minden, ez csak az extra, de ami fontos, hogy gyors, nem akadozik (max az olcsó telókon), több programmal, stb.
Előzőnek viszont nincs igaza, mert N8 egyetlen pozitívuma a fényképezője, ami a legjobb a telefonok között. Nem csak a megapixelek miatt, az tök mindegy mekkora, de tényleg szép képeket csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!