Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Samsung...

Mit gondoltok a Samsung galaxy mini-ről? és kb mennyibe kerül egy új?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Függetlenül olyan 35-40.000 körül van, szolgáltató függően változó. Páromnak van, kellően gyors, van benne grafikai proci is. Árának tökéletesen megfelelő. A hasonló kategóriájú HTC-től (Pl.: Wildfire) jobb, gyorsabb.
2011. júl. 18. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Jobban járnál a Samsung galaxy Ace-el, ha már ez az árkategória megfelel neked. Én is nemrég vettem, pár napja, mindkettőt bekapcsolták nekem, láttam, és a mini-nek sokkal gagyibb a kijelzője, pl.
2011. júl. 18. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Galaxy Ace...igen :) Ez olyan, mintha a kérdező azt kérdezte volna, hogy milyen autó az Opel Astra? Te meg válaszoltad volna, hogy egy 3-as BMW-vel jobban járna. :)

Pl.: Az extreme digital-nál a Galaxy mini 37.000, az Ace meg 69.000 :)

Nem mondanám egy árkategóriának...

2011. júl. 18. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, bocsi, én nem kártyafüggetlen telót vettem, meg nem is kártyásat. Azt hittem hasonlóbb az árkategória.
2011. júl. 18. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
a képernyőt azt sokan mondták h nem a legjobb.egyik haveromnak van egy ilyene és megnéztem azért nem annyira rossz szimte jó:Dén nem toom h mért mondják azt h nem jó:D
2011. júl. 18. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Az mondja azt, hogy nem jó, akinek van egy 100-150.000-s HTC Desire HD-ja, vagy egy Galaxy S 2-je, ami szintén 130.000 Ft. Szóval érted....nem egy kategória. Kategóriáján belül a Galaxy mini igenis jó. Veri a vele egy kategóriában lévő telókat.
2011. júl. 19. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A családban van egy galaxy mini és egy x8, Az x8-hoz képest is gyenge, alapból az x8-nál csak abban jobb, hogy 2.2-es android van rajta. Amúgy szvsz gyengébb nála sok mindenben.
2011. júl. 21. 04:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Processzor teljesítményre a Mini és az X8 is is ugyan olyan. 600 Mhz-es proci, és 200 Mhz GPU van bennük. Az X8 tényleg jó cucc. Egy gondom van vele, mégpedig az, hogy még a Minitől is kisebb a kijelzője. Nőknek ideális, de egy férfi már nehezen találja el rajta a gombokat. Még a mini-s sem egyszerű...

Felbontásban is jobb az X8. Szóval ha lenne legalább akkora kijelzője, mint a mini-nek, akkor X8-at vennék. Így viszont nem.

2011. júl. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!