Melyiket ajánlanátok? és miért?
2011. júl. 18. 14:51
1/8 anonim 

válasza:

ez attól függ hogy mire kell(zene,játék)?
szerintem inkább a smart mert az androidos kismillió ingyenes alkalmazás van hozzá viszont csak 2 mega pixeles a kamerája a monténak 3.15 szóval az valamivel szebb képet csinál de zárt op rendszere van
:)
2/8 anonim 

válasza:

a smart nagyon lassú és multimédiára alkalmatlan az a baj. szerintem inkább a montét vennám
3/8 A kérdező kommentje:
A jó minőségű képek fontosak.
De alapjáraton zene hallgatásra, internetezésre és alap dolgokra (telefonálás, sms-ezés) használnám :)
2011. júl. 18. 15:10
4/8 anonim 

válasza:

a smart nagyon pocsék képeket készít, írják is. monte az nem készít olyan rosszakat, volt tanfolyamtársamnak olyan volt és lőttünk vele pár képet
5/8 anonim 

válasza:

1.vagyok
ha erre kellene akor én is a samsungot javaslom
6/8 anonim 

válasza:

Monte
azt legalább lehet érdemben használni még ha zárt rendsterű is
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
A Vodafone-s telefonról azt hallottam, hogy szar az érintőképernyője, és hamar meghibásodik. Erről tudtok valamit?
2011. júl. 19. 08:44
8/8 anonim 

válasza:

A kijelző az árához képest megfelelő amúgy meg nem egy acélos darab(2,8 inch 320x240felbontás kapacitív kissé fakó színek kis betekintési szög).Meghibásodásról nem tudok de mivel ez egy szolgáltatói mobil mezért a szerviznek jónak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!