Melyik a jobb? Sony ericsson xperia x10 vagy Samsung galaxy s?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 14:28
1/9 A kérdező kommentje:
melyik jobb miért?
2011. júl. 18. 15:03
2/9 anonim 

válasza:

Galaxy S fényévekkel. Hardveresen is, meg minden szempontból.
6/9 anonim válasza:
Nekem Galaxy S-em van és nagyon jó!
7/9 anonim válasza:
Bocs, de a LG optimus 2x és hogy magyarázzam meg? Gyorsabb! 2magos telefonok: LG optimus 2x, S galaxy 2, HTC sensation. A többi összehasonltó tesztet megtalálod youtubin
8/9 anonim válasza:
nekem x10 em van a haveromnak meg galaxi s ! neki megis jobban tetszik az x10 nekem meg a galaxi
9/9 anonim válasza:
az, hogy melyik jobb, korántsem a hardver erősségétől függ, nagy mértékben befolyásolja az oprendszer, a szoftverkínálat, a kezelés kényelmessége, stb. ékes példának tudnám hozni az iPhone-t... messze a legjobb mind közül, bár elég drága. mellette az újabb androidos masinákat - azok közül is elsősorban a HTC-ket - tudnám javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!