A Huawei U8500 jó telefon?
Figyelt kérdés
Véleményeket,tapasztalatokat kérnék(előnyök,hátrányok) :)2011. júl. 18. 12:35
11/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért jelent számodra ilyen nagy problémát,hogy más emberek véleményére is kíváncsi vagyok.Nem várom,hogy ódákat zengjenek róla és nem fogok "azzal jönni" ha esetleg megveszem,nyugodj meg ...
2011. júl. 24. 16:19
12/17 anonim válasza:
Másoknak se lesz más véleménye erről a telefonról.
Gyenge és lassú is.
Pár ezerrel többért sokkal jobbat is kapsz.
De látom úgyis annyira ragaszkodsz hozzá, akkor vegyél egyet.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudhatod mindenki véleményét.Rosszul látod,annyi az egész,hogy több ember véleményére is kíváncsi voltam.Nem kéne még itt is belekötni a másikba.Köszönöm a válaszokat..
2011. júl. 24. 20:16
14/17 anonim válasza:
Én azért elég jól ismerem ezt a telefont, mivel a t-mobile egyik szervízében dolgozom.
Csak azt tudom mondani, hogy nem éri meg.
Ha olcsót és viszonylag jót akarsz akkor nézd meg még a t-mobile move-t.
15/17 A kérdező kommentje:
move by t-mobile?..azt is néztem,csak lebeszéltek róla,mert alcatel és,hogy az nem jó. de akkor újra számításba veszem :)
2011. júl. 24. 21:25
16/17 anonim válasza:
én mai nap vettem huawei-t..nem látom hogy valami baj lenne vele..engem szüleim akartak rábeszélni a move by t-mobile-ra, mert hogy ez a huawei(ismeretlen) némileg, mert nemnagyon viszik...az eladós csaj mondta, hogy valami 2 hónapja dobták piacra... nem is egyből fog mindenki ráugrani a telefonra.. egyébként nekem ezt a telefont egy barátnőm ajánlotta, aztmondta neki ugymond bevált, szoval ezért is vettük ezt, mert javasolták, és nem is drága.. annyi tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, de nemm látom hogy lassú lenne a telefon...
17/17 anonim válasza:
én is ezen s a move by t-mobileon gondolkodok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!