Melyik online mobiltelefon áruházban lehet hitelre venni Samsung Galaxy S2-t venni?
"A részletfizetés lehetőséget biztosít Önnek, hogy megvegye álmai termékét, akkor is, ha nincs Önnél elegendő pénz. Ha ismeri mennyit szán egy-egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszával variálva kialakítjuk azt az összeget, amit el tud költeni."
A linken lehet hitelre venni, persze kellemes kamattal.
Megjegyzem, iszonyatos baromságnak tartom, hogyha valaki egy telefonért képes adósságba verni magát.
Minek? Villogni akarsz a hiteles telefonoddal?
Arra, hogy telefonálj egy 5ezer Ft-os telefon is alkalmas, igaz azzal a plázában nem lehet villogni.
Mind1, a segítséget megkaptad, te döntesz.
Kiguglizod: "Samsung Galaxy s 2" ott van az árukeresős link, aztán az azon belüli találatokból válogatsz, kattintgatsz -részletfizetéses módot keresve. Rámentem 1-2-re, de sajnos nem találtam. Azért ilyen 120-res áraknál nem tudom, hogy lesz-e részletfizetés:D
Egyébként a T-Mobilnál a legjobb részletfizetéses konstrukcióban úgy jutsz hozzá, ha 2 éves hűséget kötsz az előfizetésre (így 124 990) és online rendeled a t-mobile.hu-ról (így már 6249 Ft-tal olcsóbb: 118 741 Ft). És ebben a felállásban veszed részletre:
Kezdőrészlet:
33 721Ft
Törlesztések:
12 hó X 7085 Ft
0 % THM
(így összességében díjcsomagra nem kell hűséget sem kötnöd)
Azért még itt nézelődjél:
Na ez az, amiben nem tudok segíteni. Mindig is kártyás voltam. Nem látom át:D Csak annyit látok, hogy az előfizetői sim-csomag, vagyis a havidíjas sim kártya 810 Ft... Ja de megvan-->kosárba raktam (a 2 éves hűségnyilatkozatos opcióval); aztán kéri, hogy válasszak díjcsomagot:
médiamánia/relax/kaméleon/eco/ + van 2 egyéb
itt vannak:
Ez most nekem is jól jött, mert én is pont ilyen telefon vásárlása előtt állok.
Sose köss előfizetést!
Inkább keress kutakodj, hol lehet olcsóbban vagy részletre hozzájutni a telefonhoz amit kinéztél.
Már a Galaxy S4 korát éljük, "tök rendes" mind3 szolgáltató, 50.ennyimennyiért ideadják a telót, aztán egy év alatt kiperlálod részletekben a fennmaradó összeget. Aham... meg mellette kötsz egy két éves hűséget, ahol kifizetsz még vagy 200.000-et, (szóval a telefont magát mégegyszer) csak hogy tudd használni... lófaszt!!! Sose fizess elő! Inkább gyűjtsd össze, vagy akármi, tippmixeld össze vagy bármi, de NE FIZESS ELŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!