Melyik jobb a Sony ericson xperia x 10 mini pro, vagy a samsung galaxy mini, vagy a move by t mobile?
samsung mini mert normális méretű a képernyője és jó telefon
mini pro-k-urva kicsi a képernyője szinte már használhatatlan
move by t-mobile-hiába androidos akkor sem valami jó telefon a kamerája is nagyon rossz
szóval szerintem galaxy mini!!
:)
az iphone 4 az nagyon sz@r!
szerintem a mini pro a legjobb ezekből.
köszi a válaszokat de már meg lett véve és szentem nem annyira rossz a sony az bár mondjuk igaz hogy kicsi a kijelzője de billentyűzet miatt szentem jobb mert nem kell a képernyőt nyomkodni és nem megy annyira gyorsan tönkre
(bár ez ízlés kérdése
az hogy a mini pro-nak kicsi a kijelzője, az még nem jelenti azt hogy rossz, nagyon jól kezelhető, haveromnak x10 mini pro-ja van, én is használtam, írni nagyon jól lehet vele, nagyon gyorsan, kamerája jó, az op. rendszere nem a legfrissebb , de dobsz rá egy custom rom-ot,és jó is, és elvileg a garanciát is vissza tudod állítani valahogy.
amúgy szerintem a galaxy mini is jó, move-t meg lehet hogy veszek, mert olcsó, és árához képest megéri a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!