0. facebook.com miért von le 13ft-ot minden egyes kapcsolódáskor?
Figyelt kérdés
Tesóm telefonján 0 forint van, és tud facebookozni a 0.facebook.com-ot beírva. Elvégre akkor ennek ingyenesnek kell lennie, nálam viszont az a helyzet hogy 13 forint kapcsolódási díjat akkor is lefog, és utána ingyenes csak. Miért?2011. júl. 16. 21:52
1/3 anonim 

válasza:

nem feltételezem hogy ennyire hülye vagy, de azért megkérdezem(megértenél ha annyi idióta kérdést láttál már volna mint én) T-mobileos vagy?
2/3 anonim 

válasza:

egyből arra mentél? mármint nincs beállítva origo vagy valami kezdőlapnak, ami előtte betöltődött, mielőtt beírod?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen T-mobile-os vagyok! :)
Kezdőlapom, és nem opera minivel hanem a beépített böngészővel, mivel 1 T-pontban is voltam már, (még a zerofb kezdetekor) és csak értetlenül álltak előtte...
2011. júl. 17. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!