Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen android-os telót...

Milyen android-os telót ajánlanátok ebben az árkategóriában? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Jelenleg egy omnia 2-m van (előtte egy galaxy s volt csak kellett a pénz) ami ugyebár winmo-s és nem nagyon jön be. Viszont az androidot nagyon megszerettem és jó lenne kb max 45 rongyon belül vmilyen android-os teló de elég sok van és nem tudom melyik a lehető legjobb választás. Tudnátok mondani pár típust ebben az árban? Persze a használtpiacról beszélek! Ami a leginkább számít hogy gyors legyen lehetőleg (pl galaxy ace). A válaszokat előre is köszi! 18/F
2011. júl. 16. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
LG Optimus One. 48.000 a t-mobilenál.
2011. júl. 16. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
lg optimus gt540 , samsung galaxy gio , sony ericsson xperia x10 mini x10 mini pro , red bull mobile rbm2 rbmk
2011. júl. 16. 15:03
 3/3 A kérdező kommentje:
ÉRtem és amúgy a zte blade-ről nem tudtok vmit? Én úgytudom dícsérték (itt a gyk-n is)... Vagy egyáltalán érdemes androidot venni ebben az árkategóriában? Sajnos a régi galaxy s-met már úgyse fogja überelni semmi legalábbis az én kereteimen belül de az biztos hogy a winmo nekem nagyon nem jön be szal váltani kéne... :D És winmo 7 tapasztalatok esetleg?
2011. júl. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!