Ha bármelyik teló a tiéd lehetne melyiket választanád? És melyik tabletet? Apple termék nem ér : )
telefonból htc hd7, vagy lg optimus 2x
tabletből pedig valami hp.
(amúgy iphone 4 + ipad 2 lett volna)
Ha bármelyik mobil az enyém lehetne én ezt választanám..Nekem ez kéne,de nagyon..
Ez egy iPhone 3GS “Supreme.
Összesen 271 gramm 22 karátos arany a váza, míg az iPhone elején 136 darab F-jelölésű, azaz hibátlan gyémánt van, ami összesen 68 karátos. A hátsó emblémát 53, szintén hibátlan, összesen 1 karátos gyémánt alkotja. A front navigációs gomb egy 7,1 karátos, igen ritka gyémántból készült. Az iPhone tartója, mely otthont ad ennek a páratlan készüléknek, egy 7 kg-os Kasmír arany gránit tégla, amelynek belsejét egy kiváló minőségű bőr béleli. Na és ehhez a szinthez már jár a kártyafüggetlenség is.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:41
Ezzel te lennél a raj a gettóban!:D
" Ezzel te lennél a raj a gettóban!:D"
ÁÁÁÁÁ dehogy lennék..Gyorsan eladnám..Jelenleg 542 millió forintba kerül..
Ha eladnám,után életem végéig boldogan utazhatnék az egész világon..Nem lenne anyagi gondom az tuti..
SGS2 és egy Motorola Xoom :D (Amúgy IPad2)
De egyenlőre jó nekem a Galaxy Ace is :)
Amúgy csak akkor kellene, ha ingyen van... én nem adék 60k-nál többet egy telefonért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!