Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony e. xperia x8. HOGYAN...

Sony e. xperia x8. HOGYAN MŰKÖDIK? :|

Figyelt kérdés
életem első okostelefonja.. azt hittem, hogy konyítok valamit a telefonokhoz, de mikor beléptem a menübe rá kellett hogy jöjjek ez nem így van. honnan tudhatom, hogy mibe léphetek be? minden ami itt van alapbol, program alkalmazás nemtudom mi, az ingyenes?? vagy pénzbe kerül? azt sem tudom mik ezek.. semmit sem tudok. és a háttérkép sehogy sem akar sikerülni, valahogy mindig csak egy részlet látszik belőle, pedig átszerkesztettem gépen a méretet 420+380-ra azthiszem, és még igy sem:S SEGÍTSETEK légyszi, analfabétának érzem magam:S írjatok le minden hasznosnak vélt információt a telóról! előre is hálás köszönetem:) :S
2011. júl. 15. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan van,szerintem tök könnyű használni.

Ha nem akarsz jó nagy számlát mobilnet miatt,akkor a Beállításoknál menj rá arra,hogy "Vezeték nélküli és hálózati beállítások" és ott van legalul,hogy "Mobilhálózat beállításai" és ott az "Adatforgalom mellett lennie kell egy négyzetnek,amiben egy fehér pipa van.Kattint rá a négyzetre és eltűnik a fehér szín....Ha nincs ott pipa,akkor eleve nincs adatforgalom,szóval akkor hagyd.

De a Marketről le tudsz szedni ehhez különböző alkalmazásokat,pl.Quick Setting,APNdroid,stb.

2011. júl. 15. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt itt ne várd, nem a nem segíteni akarás okán, de sok oldalt nem lehet leírni.

Viszont ha Googleeval rákeresel néhány kulcsszóra, találatok tömegét kapod..

Indulásnak: [link]

2011. júl. 15. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem is tök konnyu kezelni
2011. júl. 15. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, kikapcsoltam az adatforgalmat:) ha nem bunkóság, azt még megkérdezhetném, hogy mekkora méretű kép a megfelelő, hogy háttérnek kirakjam?:O és hogy azok az alkalmazások, pl timescape,maps,latitude,youtube,axn player,talk,navigáció stb... ezek ingyenesek?:S és mire jók? ha nem ingyenesek nem lehet tőlük valahogy megszabadulni?:/
2011. júl. 15. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A háttérképet én sem tudom,én letöltöttem a marketről az ADW. és a GOLaucher-t+hozzá témákat és azokhoz vannak hátterek,szóval azok vannak most.

A Timescape olyan,hogy a Fecebook,Twitter és hasonló közösségi oldalakról leszedi a neked jött üzeneteket meg hogy mit történt az ismerőseiddel meg a bejövő üzeneteidet és ott megnézheted.Ott a telefonra érkező üziket is megtudod nézni,hogy kitől jött,mikor meg ott van a telefonszáma.

Ha a YouTube.ra kattintasz,akkor felmész a YT oldalára.

A többit nem tudom,mert nem használtam még őket,de nem hiszem,hogy ingyenesek lennének,hacsak nem WiFi-n vagy(ha wifin vagy fent,akkor a wifi jel ott van,ahol az óra és akku jele is.)

2011. júl. 15. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy megszabadulni nem hiszem,hogy tudsz tőlük(vagyis én nem tudtam őket leszedni),mert alapprogramok,max nem mész rájuk.
2011. júl. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!