Sony e. xperia x8. HOGYAN MŰKÖDIK? :|

Nekem is olyan van,szerintem tök könnyű használni.
Ha nem akarsz jó nagy számlát mobilnet miatt,akkor a Beállításoknál menj rá arra,hogy "Vezeték nélküli és hálózati beállítások" és ott van legalul,hogy "Mobilhálózat beállításai" és ott az "Adatforgalom mellett lennie kell egy négyzetnek,amiben egy fehér pipa van.Kattint rá a négyzetre és eltűnik a fehér szín....Ha nincs ott pipa,akkor eleve nincs adatforgalom,szóval akkor hagyd.
De a Marketről le tudsz szedni ehhez különböző alkalmazásokat,pl.Quick Setting,APNdroid,stb.

Ezt itt ne várd, nem a nem segíteni akarás okán, de sok oldalt nem lehet leírni.
Viszont ha Googleeval rákeresel néhány kulcsszóra, találatok tömegét kapod..
Indulásnak: [link]

A háttérképet én sem tudom,én letöltöttem a marketről az ADW. és a GOLaucher-t+hozzá témákat és azokhoz vannak hátterek,szóval azok vannak most.
A Timescape olyan,hogy a Fecebook,Twitter és hasonló közösségi oldalakról leszedi a neked jött üzeneteket meg hogy mit történt az ismerőseiddel meg a bejövő üzeneteidet és ott megnézheted.Ott a telefonra érkező üziket is megtudod nézni,hogy kitől jött,mikor meg ott van a telefonszáma.
Ha a YouTube.ra kattintasz,akkor felmész a YT oldalára.
A többit nem tudom,mert nem használtam még őket,de nem hiszem,hogy ingyenesek lennének,hacsak nem WiFi-n vagy(ha wifin vagy fent,akkor a wifi jel ott van,ahol az óra és akku jele is.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!