csakegyláány kérdése:
Samsung i5800-ban eltűnt a névjegyzék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
O_O azt írja h: nyomja meg a menü gombot ha névjegyzéket szeretne importálni (? ) a fiókjaiból, akkor válassza az ismerősök szerzése menüpontot [azmegholvan. Mert nem találom]Fiók hozzáadásához vagy konfigurálásához válassza a fiók menüpontot. [na ezt sem találom. ] HEELP. *_*2011. júl. 15. 15:45
1/1 anonim válasza:
Szard le mit ír. Uri Geller vagyok. Szerintem a SIM kártyádról szeretnéd a számokat a telefonra másolni és nem a google mailcímedről, amit a telefon ír.
Kezdőképernyő->Névjegyzék->Menü gomb (bal oldali fizikai gomb)->Importálás/Exportálás->Importálás a SIM kártyáról
Ha tévedek, és tényleg a g-mail fiókodból akarsz névjegyeket felvenni, akkor
ugyan ez a menü gombig->Ismerősök szerzése->ha nincs hozzáadva fiók, akkor Fiók hozzáadása, ha hozzá van adva, akkor rátapizol
Az utóbbi variációt írja a telefon.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!