Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 HTC Desire HD?
Figyelt kérdés
Penz nem szamit, ti melyiket valasztanatok??? Fontos!
ui:bocsanat az ekezetekert...
2011. júl. 15. 13:49
11/17 anonim válasza:
És egyébként is a hatalmas felhsználói élmény, a rohadt jó kamera, és az olyan minőségi játékok miatt is jól (de ez mellékes) amilyenek csak konzolra jönnek ki is okul szolgálhat, eszembe nem jutott volna mutogatni-sőt szűk családi körömön kívül senki nem tud arról, hogy iphone-om van-, csak már idegesített, hogy minden kérdésnél fikázod, amikor majdnem mindenkinek bejön.
12/17 bp1985 válasza:
a rohadt jó kamera, és az olyan minőségi játékok miatt is jól
Kamerának használom a fényképezőmet, sőt az 5mpx kamera sem az iphone-ba volt elsőnek. Pár éve már voltak 5mpx-es telefonok. Játékra van ps3, a telefon nem arra van, hogy játsszak vele.
13/17 anonim válasza:
az iphone 5 mpx-szel csinál jobb képet mint egy noki 12 mpx-es kamerája ; ) egyébként akármit mondasz nekem akk is az iphone tetszik.
14/17 anonim válasza:
De megkene mar erteni h sokan nem akarnak fenykepezot,jatekkonzOlt,ebook olvasot,mp3 lejatszot kulon-kulon venni es mind cipelni...most annak mi ertelme van ha ezeket mind megveszem majd cipelem is???de engem nem zavar ha te ezeket cipeled.nekem eleg erre az i4.erre mind.
15/17 bp1985 válasza:
Ki mondta, hogy cipelem? Otthon van, és kész. Telefonon nem játszom, mert nekem nem arra van. Fényképezőm meg van, köszi, pont nem érdekel, hogy hány mpx-es a telefonom fényképezője. A 2 telefonomba max 10 kép van összesen.
16/17 bp1985 válasza:
Amúgy meg a nokiát ne vegyük a telefonok közé... Az a játék kategóriába még elmegy.
17/17 anonim válasza:
az iphone 4-nek túl kicsi a kijelzője (nekem legalábbis) most ezért adtam el a 3gs-emet. 4,3 inchen jobban lehet netezni meg filmet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!