Mi a velemenyetek a Samsung galaxy mini telefonrol?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 11:00
1/9 anonim 

válasza:

a Blade-et éri meg megvenni a kategóriájában. Annál nem kell kompromisszumokat kötni, ennél kell. Pl trágya a kijelző felbontása
2/9 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van, nekem teljesen megfelel. De igazából nekem bármi jó lenne aminek nagy a tárhelye, lehet rajta zenét hallgatni, és lehet vele telefonálni.
3/9 anonim 

válasza:

Nagyon jó telefon, és nem trágya a kijelzője, mint ahogy mondják.Akik azt mondják, azoknak lenne egy kérdésem: egy telefonnak nem tök mindegy milyen a kijelzője?! Telefonálásra oké oszt' annyi:D
4/9 anonim 

válasza:

Nem nagyon nem mindegy a kijelző.
5/9 anonim 

válasza:

Egész jó telefon, bár játékban akad még az angry birds is rajta, gyenge, egyébként jó. Én is így voltam a kijelzővel, áh, jó lehet az. Egy frászt. Rémesen ronda.
6/9 anonim 

válasza:

De éppenséggel mindegy, mert nézzük csak a régi telefon kollekciót ami még csak fekete-fehér volt.A régi telefonokon mindig más színű kijelző volt, volt ott narancssárga-fekete(például BOSCH), vagy zöld-fekete(például SIEMENS E52) és ott sem azon trehánykodtak az emberek, hogy most azta de ronda egy képernyő ez.
7/9 anonim 

válasza:

az angry birds azért nem szaggat rajta, csak a komolyabbak.
de én soha nem fogom megérteni, hogy mit miért törölnek erről az oldalról a modik. mert az előző beszélgetésünket is törölték a kérdezővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!