Miben van a hiba (többi lent)?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy füllhalgatót a Media Markt-ban .3990 forintba került(kicsit meg is lepödtem az áron).Ezután még volt néhány dolgom,és csak most értem haza.Amikor kipróáltam eléggé le voltam sujtva!A hang borzalmas volt(voltak számok amiket jól játszot le,de azokat is halkan).Ha füllhalgató nélkül halgatóm a zenét akkor bezzeg tísztán hallom.
Szerintetek a fülhalgató rossz,vagy a telefon.Mennyek vissza(a blokkot bezzeg kidobtam:/)?
Segítene valaki???
Ja és Samsung telom van
2011. júl. 14. 20:07
1/3 anonim válasza:
"Miben van a hiba?"
Nincs hiba. Alaptétel: a jó cucc általában drága, de drágán bármikor vehetsz trágya cuccot. Most az utóbb eset forgott fenn :)
2/3 bp1985 válasza:
(a blokkot bezzeg kidobtam:/)
Így jártál, ezzel együtt a garancia is megszűnt rá.
3/3 anonim válasza:
Heló... ilyen velem is előfordul. dugd be a telóba a fülest inditsd el a zenét és e-közben félig húzd ki a fülest majd dugd vissza.remélem segitettem nekem ilyen volt (vodafone 845)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!