Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG P350 Optimus me nel lehet...

LG P350 Optimus me nel lehet cserelni idojaras jelzot? (kezdolapnal)

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan es honnan tolthetnék le kulombozoket ra?
2011. júl. 14. 18:12
 1/8 A kérdező kommentje:

ezek azok? :O

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 14. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél azok óra widgetek időjárás jelzővel. Egész jók. A legszebb talán a Beautifull widget. Elég sok téma is van hozzá. A másik hasonló ami szintén ott van a linken a Fancy Widget. Ez annyira szerintem nem szép mind a Beautifull de ez se rossz. Letöltheted arról az oldalról is, de akár a Marketről is, meg találhatsz ott ennél többet is.

Simán csak időjárás widget pl. Palmary Weather, Köpönyeg, Weather bug, Go weather stb. Ebből is találhatsz sokat Marketen. Keress rá a weather vagy weather widget kifejezésre.

2011. júl. 14. 19:21
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom. netán teis optimus me tulaj vagy? ha igen lehetne meg par kerdesem? uj a telo :D
2011. júl. 14. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem vagyok semmilyen optimus tulaj. De még LG-m sincs. Viszont az enyém is ugyanúgy androidos.
2011. júl. 14. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
:S akkor mik a kedven alkalmazásaid? jatekaid? :))
2011. júl. 14. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Fájlkezelő: Astro

Zenelejátszó: Most a DeaDBeeF Player, de eddig a Mort playert használtam. Az se volt rossz

Videólejátszó: Mobo player

Kezelőfelület: Go laucnher EX

Ébresztő: alarm clock plus

Óra widget: Simi Clock

Dokumentum olvasásra: adobe reader, vu droid, cool reader

Egyebek: BP Menetrend, Swiss army knife, GPS status, Google Sky map,

Böngésző: Opera mini

Játék: Angry Birds meg ennek a változatai, Bouble Blast2. Csak a mostani romon nem igazán akarnak működni. Újabban a Tangram Moment és a Super Sudokuval játszok.

2011. júl. 14. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:

koszi ment a zold kéz.Lenne még 2kérdésem hátha tudod rá a valaszt:

1: Ezek a idojarasos progik ugye netrol kerik le az adatokat. Sok penzt vesznek le kartyamrol?

2: Szedtem le 240x320 képek a telomra(ekkora a kepernyoje) beakarom tenni haterkepnek de elojon egy negyzet h valaszam ki h a kepnek melyik reszet akarom bealitani hatternek viszont a teljes kepet nem engedi bealitani nem tudod mi lehet a baj?

2011. júl. 14. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Pát kB, nem vészes mennyiség.

2. Itt próbáld meg a legjobban széthúzni a négyzetet. Akkor remélhetőleg jó lesz. Bár nekem nem volt ilyen problémám. Lehet azért, mert a gyári felületet soha nem használtam.

2011. júl. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!