LG P350 Optimus me nel lehet cserelni idojaras jelzot? (kezdolapnal)
ezek azok? :O
* Automatikusan eltávolított tartalom.

Amit linkeltél azok óra widgetek időjárás jelzővel. Egész jók. A legszebb talán a Beautifull widget. Elég sok téma is van hozzá. A másik hasonló ami szintén ott van a linken a Fancy Widget. Ez annyira szerintem nem szép mind a Beautifull de ez se rossz. Letöltheted arról az oldalról is, de akár a Marketről is, meg találhatsz ott ennél többet is.
Simán csak időjárás widget pl. Palmary Weather, Köpönyeg, Weather bug, Go weather stb. Ebből is találhatsz sokat Marketen. Keress rá a weather vagy weather widget kifejezésre.

Fájlkezelő: Astro
Zenelejátszó: Most a DeaDBeeF Player, de eddig a Mort playert használtam. Az se volt rossz
Videólejátszó: Mobo player
Kezelőfelület: Go laucnher EX
Ébresztő: alarm clock plus
Óra widget: Simi Clock
Dokumentum olvasásra: adobe reader, vu droid, cool reader
Egyebek: BP Menetrend, Swiss army knife, GPS status, Google Sky map,
Böngésző: Opera mini
Játék: Angry Birds meg ennek a változatai, Bouble Blast2. Csak a mostani romon nem igazán akarnak működni. Újabban a Tangram Moment és a Super Sudokuval játszok.
koszi ment a zold kéz.Lenne még 2kérdésem hátha tudod rá a valaszt:
1: Ezek a idojarasos progik ugye netrol kerik le az adatokat. Sok penzt vesznek le kartyamrol?
2: Szedtem le 240x320 képek a telomra(ekkora a kepernyoje) beakarom tenni haterkepnek de elojon egy negyzet h valaszam ki h a kepnek melyik reszet akarom bealitani hatternek viszont a teljes kepet nem engedi bealitani nem tudod mi lehet a baj?

1. Pát kB, nem vészes mennyiség.
2. Itt próbáld meg a legjobban széthúzni a négyzetet. Akkor remélhetőleg jó lesz. Bár nekem nem volt ilyen problémám. Lehet azért, mert a gyári felületet soha nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!