Huawei U8500 vagy Samsung S5230?
Figyelt kérdés
most samsungom van de nagyon elgondolkoztam rajta h lecserélem erre a huawei-re.
nem fogom arra használni h profi képeket csináljak vele meg össze-vissza netezzek. azt megteszem itthon a rendes netem-el. zenét hallgatok meg telefonálok +sms ennyi. de soni-t nem akarok venni mert azok nem szimpik.
17/L
2011. júl. 14. 12:59
1/6 anonim 

válasza:

Ha csak ennyire kell tökéletes. De még ennél többet is tud szerintem vedd meg S5230 után fura lesz de 1000x jobb!
2/6 anonim 

válasza:

soni-t?
amúgy huawei. az se egy erőgép, de gyorsabb így is mint a samu. meg androidos, és legalább normálisan lehet kezelni a kapacitív kijelzője miatt. ja és wifi és gps is van benne.
3/6 anonim 

válasza:

Huawei U8500 van benne wifi is.sőt android os.hozzá képest az s5230 nagy sz@r.ajánlom a huawei-t!
4/6 anonim 

válasza:

Inkább egyik se.Akkor már ZTE, az legalább ér is valamit.
5/6 anonim 

válasza:

zte??? rendszeres használatnál egy nap alatt lemerül.inkább samsung galaxy mini!
6/6 anonim 

válasza:

A HuaweiU8500 SOKKAL jobb mint az a f*s S5230. A Huawei-t válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!