Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Számlás T-mobilenál is ingyene...

Számlás T-mobilenál is ingyenes a 0. facebook.com ha elküdtem a linket és üziből lépek be?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ingyenes, bár a kérdés második felét nem értem.
2011. júl. 14. 09:09
 2/8 A kérdező kommentje:
a barátnőm kártyás simán és ő ha nem üziből lép be hanem beirja a webcim helyére h 0.facebook.com akkor levesz. ha az üziből a linkből lép be akk nem!
2011. júl. 14. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Még soha nem hallottam erről a linkes dologról, de amúgy sincs benne semmi logika. Én mindig böngészőbe írtam be, körülbelül 20 telefonon, és 1 kivételével (valami régi Nokia) mindegyiken működött, ingyen.
2011. júl. 14. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem megy akkor elkell küldeni a +NETSTART szót a 1430-ra(ingyenes)és utánna kapsz egy SMS-t hogy bekapcsolták a netet és utánna menni fog
2011. júl. 14. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem pénzbe került ha nem arról a linkről léptem be, hanem csak beírtam..
2011. júl. 14. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
pont ez volt nálam is..és félek h nehogy küldjenek számlát ha most meg igy lépek be akkor is
2011. júl. 14. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Na én úgy csináltam, hogy fb-on a fiók beállításainál van olyan, hogy mobil..

Küldenek 1 sms-t, abban vmi kóddal, azt beírod a fb-ra és akkor lett nekem ingyenes..

2011. júl. 14. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

11:39

az az sms mikor jött meg neked?mert én most elküldtem és még nem jött meg

2011. júl. 15. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!