Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire Z? feler a defy-vel?

HTC Desire Z? feler a defy-vel?

Figyelt kérdés

Marmind arra lennek kivancsi h a procija melyiknek jobb?mind 800mhz, de az nem fontos.A HTC-et lehet huzni 1 ghz-re?

Multimediara melyik jobb telo?

Nekem pl nagyon bejon a sense, de nagyon nem tetszik h nyillik a qwerty, szerintem hamar elromolhat.

Fontos lett volna nekem a strapabiro defy, de mar itt ahol elek nem kaphato.

Amugy a Desire z itt kb annyi mind a Defy volt, talan egy 5ezerrel dragabb.

Megeri megvennem a Desire Z-t v inkabb szerezzek be kulfoldrol egy Defy-t?

Pls az ertelmes valaszokat lajkolom:D

2011. júl. 14. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Desire Z-vel én nagyon meg vagyok elégedve, a megjelenés után 2 héttel kaptam meg és fantasztikus!Kicsit tény, hogy itt-ott beszaggat, az érthető.

Utóirat: ne "lájkolj", a f*szbook már nem menő, jön a Google + !:D

2011. júl. 14. 08:52
 2/4 anonim válasza:
Magyarországon élsz? Ha igen netről is lehet rendelni pl a vodánál is. Nem kell ehhez külföld.
2011. júl. 14. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha neked mondjuk munkádból vagy hobbijaidból adódóan jobb az ütés-, por- és vízállóság, akkor DEFY. Ha ez nem számít annyira akkor DesireZ
2011. júl. 14. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo, kosz a valaszod

Masodik valaszolo, Romaniaba elek,itt mar nem kaphato az egesz orszagban

Harmadik valaszolo, fontos lenne, de nem tudok hozatni kulfoldrol

Koszi a valaszokat.

De meg varnak avval kapcsolatban h lehet e huzni a procijat? es h jobb a procija mind a Defy-je v nem?

2011. júl. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!