Matekid kérdése:
Három kérdés a Samu Galaxy S-el? .
Figyelt kérdés
1. Ha a géphez kötöm lehet azt választani hogy a gépnek a netét fogja? csak mert a htc incredible s-emen igen és nagyon frankó :)
2. cseréljem a htc incredible s-em a samura?
3. A samu videokamerája jobb mint a hátécéjé, viszont autofokuszos képeket részletesebben csinál? ok hogy a htc 8 megapixel, de lehet jobb a samu.
2011. júl. 14. 02:15
1/4 anonim 

válasza:

1.fogalmam sincs
2.neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
3.a htc-je jobb.
UI: En a htc-t tartanam meg, sokkal jobb s nem is egy arkategoria, legalabb 20ezerrel min dragabb.
2/4 anonim 

válasza:

1. Nem tudom.
2. Szerintem igen.
3. Samu kamerája jobb.
UI.: Az elsőnek ha neked egy nokia 3310-est adnak el 200.000-ért akkor azt mondod hogy jobb mint a Galaxy S mert 110.000-el drágább?
3/4 anonim 

válasza:

Ja és 1 valamit kifelejtettem. a HTC-ket méreg drágán árulják azér 20e -el drágább... Processzor is ugyanaz.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lecserélem mert hiába jó a Sense, megunod, és a htc nem mindig csinál jó képeket, a kamerája meg egy kuka a 720-hoz képest
2011. júl. 14. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!